Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γυαλιά κολύμβησης Unisex

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς επιλέγετε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης;

Τα γυαλιά κολύμβησης είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα γυαλιά που σας βοηθούν να βλέπετε καθαρά κάτω από το νερό. Η αδιαπέραστη δομή εμποδίζει τη διείσδυση του νερού μέσα, σχηματίζοντας μια θήκη αέρα κοντά στο μάτι σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είναι χρήσιμο να φοράτε γυαλιά κολύμβησης όταν κολυμπάτε. Οι μάρκες που προσφέρουν τα γυαλιά κολύμβησης είναι Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo και Cressi .
Η εφαρμογή είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά . Η εφαρμογή καθορίζεται από τη σφράγιση των γυαλιών . Ο πιο τυπικός τύπος γυαλιών είναι οβάλ σχήματος με εσωτερική σφράγιση σιλικόνης. Όταν τα δοκιμάζετε, η τσιμούχα θα πρέπει να είναι σφιχτή, αν όχι, τότε θα επιτρέψουν στο νερό να εισχωρήσει, αλλά αν δεν είναι άνετο, τότε είναι εξαιρετικά σφιχτά και ασκούν υπερβολική πίεση.
Η επιλογή ενός καλού ζευγαριού γυαλιών κολύμβησης είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλίσετε άνεση, διαύγεια και μια εμπειρία χωρίς διαρροές στο νερό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι:

Η πιο σημαντική πτυχή είναι να βρείτε γυαλιά που εφαρμόζουν καλά και δημιουργούν μια στεγανή σφράγιση γύρω από τα μάτια σας.
Εξετάστε τον τύπο του φακού με βάση τις ανάγκες σας και το περιβάλλον κολύμβησης. Οι διαφανείς φακοί είναι κατάλληλοι για εσωτερική κολύμβηση και συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ οι φιμέ ή οι φακοί καθρέφτη παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και μειώνουν την αντανάκλαση σε φωτεινές εξωτερικές ρυθμίσεις. Οι πολωτικοί φακοί μπορούν να είναι ωφέλιμοι για την κολύμβηση σε ανοιχτό νερό για να μειώσουν την αντανάκλαση της επιφάνειας.
Επιλέξτε γυαλιά με φακούς κατασκευασμένους από ανθεκτικά υλικά όπως πολυανθρακικό. Είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν ή να γρατσουνιστούν, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Αναζητήστε γυαλιά κολύμβησης με αντιθαμβωτική επίστρωση στους φακούς. Αυτό βοηθά στην αποφυγή της ομίχλης, εξασφαλίζοντας καθαρή όραση κατά τη διάρκεια της κολύμβησης. Σε ορισμένα γυαλιά κολύμβησης εφαρμόζεται αυτή η επίστρωση, ενώ άλλα μπορεί να απαιτούν τη χρήση αντιθαμβωτικού τζελ ή σπρέι.
Εάν κολυμπάτε σε εξωτερικούς χώρους ή σε περιβάλλοντα με έντονο φωτισμό, επιλέξτε γυαλιά κολύμβησης που προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό βοηθά στην προστασία των ματιών σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
Σκεφτείτε το σχέδιο και τη δυνατότητα προσαρμογής του ιμάντα. Επιλέξτε γυαλιά με ιμάντες που προσαρμόζονται εύκολα που παρέχουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Ορισμένα γυαλιά έχουν χωριστούς ιμάντες ή ρυθμιζόμενες πόρπες, επιτρέποντας μια πιο προσαρμοσμένη εφαρμογή.
Ελέγξτε εάν τα γυαλιά διαθέτουν ρυθμιζόμενη γέφυρα μύτης. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε την απόσταση μεταξύ των φακών για να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας και στο πλάτος της γέφυρας.

top