Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μαγιό παραλίας Κόκκινο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα παιδικό μαγιό παραλίας;

Τα σορτς κολύμβησης είναι ένα είδος μαγιό και χρησιμοποιούνται επίσης ως casual ντύσιμο σε κατάσταση αρκετά μακριά φαρδιά σορτς που έχουν δημιουργηθεί για να στεγνώνουν γρήγορα και είναι συνήθως κατασκευασμένα από λείο και νάιλον ή πολυεστερικό υλικό. Αυτά τα σορτς κολύμβησης είναι ανθεκτικά και αποτρέπονται από τη σύνδεση με σανίδα του σερφ, αλλά είναι χαλαρά και ελαφριά. Είναι καλά προσαρμοσμένα για χρήση σε διαφορετικά ενεργά θαλάσσια σπορ.
Τα σορτς κολύμβησης , που ονομάζονται επίσης μαγιό , είναι τα ρούχα που φοριούνται ειδικά για κολύμπι. Ως εκ τούτου, συνήθως σχηματίζονται από υφάσματα ειδικά σχεδιασμένα για να είναι υγρά και να κυριαρχούν, χαλαρά και υδροδυναμικά για να μην εμποδίζουν τον κολυμβητή.
Η λέξη είναι μια καλή ιδέα για πολλά είδη ενδυμάτων, σλιπ, σορτς και τζάμερ.
Συγκεκριμένα, στη Βόρεια Αμερική, η λέξη μαγιό μπορεί επίσης να περιέχει παραλλαγές που είναι γνωστές στο νερό, όπως παντελόνια και σορτς παραλίας που είναι γενικά φαρδιά, άτυπα και πιο λιτά, αλλά που εμποδίζουν την επιτυχία του κολυμβητή. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα σορτς κολύμβησης από αυτές τις μάρκες: Speedo , Arena , Adidas , Zoggs και Fashy .
Όταν επιλέγετε μαγιό παραλίας για παιδιά , είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αρκετούς παράγοντες για να εξασφαλίσετε την άνεση, την ασφάλεια και την προστασία τους. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή:

Επιλέξτε μαγιό που ταιριάζουν σωστά στο παιδί σας. Αναζητήστε το κατάλληλο μέγεθος με βάση την ηλικία και τις μετρήσεις του σώματός τους. Βεβαιωθείτε ότι τα μαγιό παρέχουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή, χωρίς να είναι πολύ στενά ή πολύ φαρδιά. Αποφύγετε τα μαγιό που μπορεί να περιορίσουν την κίνηση ή να προκαλέσουν δυσφορία.
Επιλέξτε μαγιό κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι ανθεκτικά, ελαφριά και στεγνώνουν γρήγορα. Αναζητήστε υφάσματα που παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, όπως αυτά με βαθμολογία UPF Ultraviolet Protection Factor. Τα μαγιό που προστατεύουν την υπεριώδη ακτινοβολία βοηθούν στην προστασία του δέρματος του παιδιού σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, μειώνοντας τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος.
Σκεφτείτε το σχέδιο και το στυλ των μαγιό . Επιλέξτε μαγιό που αρέσει στο παιδί σας και νιώθει αυτοπεποίθηση να φοράει. Είτε πρόκειται για ολόσωμο μαγιό, μπικίνι, μαγιό ή σετ προστασίας από εξανθήματα, επιλέξτε ένα στυλ που ευθυγραμμίζεται με τις προτιμήσεις του παιδιού σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την κατάλληλη κάλυψη και προστασία από τον ήλιο.
Αναζητήστε μαγιό με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά προστασίας από τον ήλιο, όπως μακριά μανίκια ή προστατευτικά για εξανθήματα που καλύπτουν περισσότερο δέρμα. Αυτές οι προσθήκες μπορούν να προσφέρουν επιπλέον προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, μειώνοντας την ανάγκη για επιπλέον εφαρμογή αντηλιακού σε καλυμμένες περιοχές.
Βεβαιωθείτε ότι τα μαγιό είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τη συχνή χρήση στο νερό, τον ήλιο και την άμμο. Ελέγξτε την ποιότητα της ραφής, την αντοχή του υφάσματος και την αντοχή στο ξεθώριασμα ή το τέντωμα. Οι ενισχυμένες ραφές και τα υλικά ανθεκτικά στο χλώριο είναι επιθυμητά χαρακτηριστικά για μαγιό που θα διαρκέσουν περισσότερο.
Θυμηθείτε να εμπλέκετε το παιδί σας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων όταν επιλέγετε μαγιό παραλίας , λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις του και δίνοντας προτεραιότητα σε παράγοντες όπως η εφαρμογή, η άνεση, η αντηλιακή προστασία και η αντοχή.

top