Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Polo skjorter Blå

()

Sorter etter

Hvordan velge en poloskjorte for menn?

Poloskjortene for menn har en eksepsjonell passform som menn liker å bruke når de trener forskjellige idretter og andre aktiviteter. Poloskjortene er laget av høykvalitets glatt bomullsmateriale med en blanding av syntetiske fibre. Poloskjorten er mer løstsittende enn en standardskjorte. Poloskjorter for menn er lange til midjen for å dekke overkroppen ordentlig og kan være laget av pustende materiale. Du kan kjøpe poloskjorter fra Speedo , Head Swimming , Zoggs , og Iq UV .

Når du velger poloskjorter for menn , sørg for at stoffet er luftig slik at kroppen føler riktig luftstrøm og holder kroppen unna svette. Fukttransporterende poloskjorter er perfekte for utendørsaktiviteter. Så velg poloskjorter som har fukttransporterende egenskaper.
Velg poloskjorten som sitter riktig, for hvis du bruker en skjorte i stor størrelse er det veldig irriterende, og hvis du velger en veldig kort skjorte dekker den ikke kroppen din ordentlig og gjør deg også ukomfortabel.
Vurder stoffsammensetningen til poloskjorten . Vanlige materialer inkluderer bomull, polyester eller en blanding av begge. Bomull gir en myk og pustende følelse, mens polyester gir fukttransporterende egenskaper og holdbarhet. Blandinger kan kombinere fordelene med begge materialene. Velg et stoff som passer dine komfortbehov og ønsket nivå av formalitet.
Vær oppmerksom på kragedesignet. En poloskjorte har vanligvis en myk krage som kan brettes eller reises opp. Kragen skal beholde formen uten å floppe over. Vurder høyden og stivheten til kragen for å finne en stil som passer dine preferanser og ønsket nivå av formalitet.
Poloskjorter har vanligvis korte ermer, men varianter med lange ermer er også tilgjengelige. Velg en ermelengde som du synes er behagelig og passende for anledningen eller klimaet.
Poloskjorter kommer i en rekke farger og mønstre. Velg farger og mønstre som matcher din personlige stil og som enkelt kan koordineres med andre elementer i garderoben din.
Vær oppmerksom på detaljene i poloskjorten . Se etter kvalitetssøm, forsterkede knapper og en godt konstruert stolpe delen med knappene. Disse detaljene bidrar til skjortens generelle holdbarhet og estetiske appell.

top