`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Returninger

Returninger

Hurtig og nem returnering!

Log ind på min konto og udskriv returmærkat

Forbered en ny pakke og påsæt returmærkatet på ydersiden

Send din pakke

Når vi har godkendt den returnerede vare vil du modtage dit tilgodehavende

Returpolitik

Hvad er jeres returpolitik?

Du har 30 dage til at beslutte dig for om du har købt den rette vare. Du har fuld returret på alle varer så længe de ikke er beskadigede, beskidte, har været vasket, ændret eller brugt og så længe alle mærkater stadig er påsat varen. Hvis du for eksempel har brug for en anden størrelse eller farve skal du oprette en ny ordre i vores webbutik.

Vil du returnere en vare? Sørg venligst for at overholde følgende kriterier:

- Du kan returnere en vare indenfor 30 dage fra du modtog varen. Bemærk, at personaliserede genstande, såsom tilpassede fodboldstøvler, tilpassede fodboldhandsker og tilpassede t-shirts eller tilpassede ski på grund af deres natur, ikke kan returneres, medmindre de er defekte eller beskadigede under forsendelsen.

- Alle varer skal være ubrugte og i original tilstand. Returnede varer skal have alle originale mærkater samt original emballage, som for eksempel originale æsker til sko m.v.. Tape og etiketter må ikke påsættes direkte på varens emballage.

- I sjældne tilfælde hvor en vare returnes i en uacceptabel tilstand kan vi være nød til at sende varen tilbage.

- Det er vigtigt at følge returprocessen, som begynder med at fremsætte en returanmodning gennem sektionen Min konto.

- Du er ansvarlig for varer indtil de modtages i vores varehus. Sørg derfor for at de er indpakket ordentligt for at undgå skader undervejs! Vi anbefaler at du har et portobevis. Varer skal sendes retur til følgende addresse: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Hvordan sender jeg en vare retur?

Følg disse trin for at fremskynde din returproces:

Trin 1: Log ind og gå til Min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer. Vælg venligst ordren og derefter de varer der skal sendes retur. Vælg derefter årsagen og udskriv returmærkat. Hvis vi får brug for yderligere information kontakter vi dig direkte.

Trin 2: Klargør pakken

Når du har udskrevet dit returmærkat skal din pakke gøres klar til afsendelse. Alle varer du sender retur skal være i god stand (ubrugte, med mærker på og i original indpakning) og brug venligst en ny æske til at sende varer retur, så der ikke er nogen gamle mærkater eller andet der kan ødelægge returvaren.

Trin 3: Send pakken

Kontroller at returmærkatet er korrekt, påfør det sikkert på pakken og send pakken til os.

Trin 4: Modtag tilbagebetaling

Du vil modtage en e-mail når din returpakke er modtaget. Så snart vi har godkendt dine returvarer modtager du endnu en e-mail fra os. Du vil modtage din tilbagebetaling via samme betalingsmetode som du brugte da du betalte for dine varer. Vær opmærksom på det kan tage op til 15 arbejdsdage, før du modtager tilbagebetalingen.

Hvis du vil bytte en vare, skal du sende den retur og oprette en ny ordre.

Hvad hvis jeg modtager en defekt eller beskadiget vare?

Hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare, så følg venligst denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din e-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordre/vare

Venligst vælg ordre og vælg den/de vare(r) der er defekte/beskadigede. Vælg en grund hvorfor du har valgt at returnere.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen, hvor fejlen er synlig. Hvis du har modtaget en beskadiget pakke, og har skrevet under på modtagelsen. Skal du sende disse informationer til os inden for 4 dage:

- Billede af den defekte/ødelagte vare.
- Billede af den ødelagte pakke, hvor adresse sedlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget alle informationer vi behøver, vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Varer der giver ubehag, så som: vabler.

Hvordan modtager jeg min tilbagebetaling?

Tilbagebetalinger vil automatisk blive krediteret til betalingsmetoden som du brugte da du oprettede ordren.

- Hvis betalingen blev fuldført med et kredit eller kontokort vil beløbet krediteres til bank kontoen som er tilsluttet til kortet.

- Hvis betalingen blev fuldført med PayPal vil beløbet krediteres direkte til din PayPal konto.

Så snart varen modtages i vores varehus vil du modtage en e-mail. Din tilbagebetaling finder normalt sted indenfor 48 timer efter denne e-mail er modtaget.

Bemærk: Hvis du har modtaget en gave som du vil have refunderet vil tilbagebetaling sendes til den originale køber. Vi beklager for enhver ulejlighed dette måtte forårsage.

Leveringsomkostninger refunderes kun hvis varen returneres grundet defekter eller hvis en forkert vare blev leveret.

Hvordan bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker at modtage det samme produkt i en anden størrelse eller et andet alternativt produkt, skal du behandle en ny ordre via vores hjemmeside og betale forsendelsesomkostningerne igen.

INFORMATION OM STØRRELSER

Der kan være en forskel mellem den størrelse, du har bestilt, og den, der er angivet på etiketten på nogle artikler og mærker, men rolig, dette er på grund af ækvivalensen mellem internationale størrelser (f.eks. svarer størrelse 38 i Spanien til 36 i Tyskland). Vi anbefaler, at du prøver alt sammen roligt derhjemme.

Hvem betaler portoen når en vare sendes retur?

Hvis du sender en vare retur grundet forkert pasform betaler du portoen *. Hvis du modtager en defekt vare sender vi dig returemballage og bytter eller refunderer varen.

* Du kan nu bruge Cycleon til at tilbagelevere uønskede ting – en god måde at sende pakker retur til gode priser. Til Danmark koster etiketten til tilbageleveringen 7.99€ (cirka 59.99 DKK).

Denne tjeneste er tilgængelig for følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Den Tjekkiske Republik, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland (Nord), Irland (Republikken), Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Det Forenede Kongerige.

For kunder UDEN FOR EU foreslår vi at bruge DHL, da vi har en særlig aftale med dem. Ved hjælp af DHL ryddes din forsendelse hurtigt og effektivt. Du kan udskrive returetiketten direkte i MIN KONTO.

Hvad er jeres garanti?

Alle produkter er garanteret i 2 år. Hvis du opdager, at produktet har en produktions- og / eller funktionsfejl, sendes det til mærket. Mangler forårsaget af uagtsomhed, slag, forkert brug eller manipulation, uegnet spænding, forkert installation, der ikke udføres af den autoriserede tekniske service, når det er relevant, eller materialer udsat for slid på grund af normal brug er ikke inkluderet. I tilfælde af computerprodukter dækker garantien ikke fjernelse af vira, gendannelse af programmer af denne grund eller geninstallation af disken forårsaget af sletning af den. Vi tilbyder en service til at indsamle det defekte produkt til vores pris, og derefter sender vi det tilbage til mærket. Ventetiden varierer afhængigt af den ledelsestid, som den tekniske service for hvert mærke har. I de hændelser, der berettiger brugen af garantien, vil muligheden være at reparere, udskifte produktet, rabat eller returnere på de lovligt fastlagte vilkår.

Hvis du har en vare der skal dækkes af vores garanti, skal du følge denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordren/varen

Venligst vælg den ordre hvor de beskadige/ødelagte varer er. Vælg venligst nummer 4. defekt produkt.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen hvor fejlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget al nødvendig information vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug af varen.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved eks: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Vare der giver ubehag, så som: vabler.

Kampagne: PayPal returservice

Du kan nu få gratis porto på alle ordrer som er betalt med PayPal! Det betyder, at hvis du ønsker at returnere en uønsket vare, vil portoen blive refunderet via PayPal direkte til din PayPal konto. Du skal aktivere dette tilbud før du opretter en ordre.

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du fortsætter.

https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/refunded-returns/

Hvad er Cycleon Returns-tjenesten?

Du kan nu bruge Cycleon til at tilbagelevere uønskede ting – en god måde at sende pakker retur til gode priser. Til Danmark koster etiketten til tilbageleveringen 7.99€ (cirka 59.99 DKK).

Denne tjeneste er tilgængelig for følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Den Tjekkiske Republik, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland (Nord), Irland (Republikken), Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Det Forenede Kongerige.

Luk