`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Laveste pris garanti

Laveste pris garanti

Da det er næsten umuligt at besøge alle vore konkurrenters hjemmesider på en daglig basis, har vi indført et Laveste Prisgaranti Program. Gennem dette program er du garanteret at få de bedste priser på ethvert ur vi sælger.

Før vi kan give en bedre pris på en vare, bedes du udfylde den følgende anmodning om prisgaranti. Send os venligst url-adressen hvor du har fundet den samme vare til en billigere pris. Du skal blot kopiere og indsætte url-adressen fra din browser i 'Set på den følgende url-adresse' feltet. Når vi modtager e-mailen, vil vi besøge siden, og kontrollere at alle kriterier er opfyldt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

VILKÅR

- Hvis du, før du bestiller, finder et bedre tilbud på en autoriseret forhandlers hjemmeside, så kontakt os venligst med bevis på prisen direkte ovenfor linket 'laveste pris' som findes ved enhver vare. Vi giver en lavere pris hvis alle betingelser nedenfor er opfyldt.

- Vi matcher ikke auktionshjemmesider herunder eBay, Yahoo auktion osv. Sælgere på auktions hjemmesider er ofte grå markeds leverandører, der ikke kan oplyse deres forsyningskilder og ingen mulighed har for at garantere ægtheden af varen.

- Produktets egenskaber skal være præcis de samme som de der tilbydes af os, herunder følgende: Mærke, model, reference og version, muligheder, størrelse, farve, tilgængelighed osv... Og andre forhold, der kan påvirke den endelige pris som leveringsomkostninger, tilbud osv...

- Hvis du har fundet en lavere pris vil du modtage en bekræftelse fra os via e-mail som vil omfatte en prisgaranti kode og vejledning.

- Koden du modtager via e-mail udløber efter 72 timer.

Luk