`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

  • Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants
  • Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Produktbeskrivelse Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Salewa Antelao Cordura PTX 3L bukser er en vandafvisende og vindtætte skibukser designet til at give vejrbeskyttelse og maksimal bevægelsesfrihed, mens du nyder bjergaktiviteter som skiløb, bjergbestigning eller skiløb.

Lavet med vævet i Cordura fiber teknologi, der er vandtæt, åndbar, holdbar og slidbestandig membran, der beskytter dig mod de udvendige vejrforhold og holder dig varm. Det ekstremt tynde 3-lags Powertex ekstreme ydre stof giver ekstra vandtæthed og fugtighedsstyring, når fugtighedsdampen slipper for at hæve maksimal komfort. Den ydre overflade behandles med pfc-fri DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugt perfekt. Det ergonomiske skridt og de præformede knæ giver maksimal komfort og mobilitet .

Det ergonomiske linning med justerbare seler giver beskyttelse til din abdominal region og giver behagelig pasform. Tak til de lange lynventilations lynlåse, der garanterer ekstra ventilation. De to lommer med lynlås har også rigelig lagringskapacitet til dine enheder og andre vigtige ting.

Så uden tvivl er Salewa Antelao Cordura PTX 3L bukser en ideel buks til aerobic aktiviteter med høj intensitet i kolde og vinterlige bjergmiljøer. Så køb det uden at tænke over.

Vores Antelao Cordura Shell Pant er specielt designet til bjergbestigning og off-piste skiløb, og er fremstillet af vandtæt, åndbar 3-lags Powertex CORDURA®Hvis du vil købe de bedste fra Salewa, har du fundet det bedste sted, outletinn. Hos outletinn, har vi kun de bedste mærker, som Salewa, så du kun får de bedste deals, til de bedste priser. Kig selv efter i deals og Antelao Cordura PTX 3L Pants. Bestil nu og modtag dine Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants, inden for et par dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vandtæt rating

-

hvad er den vandtætte vurdering af dette produkt?

vore eksperters svar

Hej,

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants bruger POWERTEX EXTREME 3L 20k / 20k CORDURA® RIPSTOP ECO DWR 124 (94% PA 6% EA)

Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk