`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

  • Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants
  • Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Produktbeskrivelse Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants

Salewa Antelao Cordura PTX 3L bukser er en vandafvisende og vindtætte skibukser designet til at give vejrbeskyttelse og maksimal bevægelsesfrihed, mens du nyder bjergaktiviteter som skiløb, bjergbestigning eller skiløb.

Lavet med vævet i Cordura fiber teknologi, der er vandtæt, åndbar, holdbar og slidbestandig membran, der beskytter dig mod de udvendige vejrforhold og holder dig varm. Det ekstremt tynde 3-lags Powertex ekstreme ydre stof giver ekstra vandtæthed og fugtighedsstyring, når fugtighedsdampen slipper for at hæve maksimal komfort. Den ydre overflade behandles med pfc-fri DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugt perfekt. Det ergonomiske skridt og de præformede knæ giver maksimal komfort og mobilitet .

Det ergonomiske linning med justerbare seler giver beskyttelse til din abdominal region og giver behagelig pasform. Tak til de lange lynventilations lynlåse, der garanterer ekstra ventilation. De to lommer med lynlås har også rigelig lagringskapacitet til dine enheder og andre vigtige ting.

Så uden tvivl er Salewa Antelao Cordura PTX 3L bukser en ideel buks til aerobic aktiviteter med høj intensitet i kolde og vinterlige bjergmiljøer. Så køb det uden at tænke over.

Vores Antelao Cordura Shell Pant er specielt designet til bjergbestigning og off-piste skiløb, og er fremstillet af vandtæt, åndbar 3-lags Powertex CORDURA®Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos outletinn, din online specialist i deals udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i varer fra Salewa. Kig efter deals varer, der står under Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vandtæt rating

-

hvad er den vandtætte vurdering af dette produkt?

vore eksperters svar

Hej,

Salewa Antelao Cordura PTX 3L Pants bruger POWERTEX EXTREME 3L 20k / 20k CORDURA® RIPSTOP ECO DWR 124 (94% PA 6% EA)

Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk