`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Drava Full Zip

Salewa Drava Full Zip

Salewa Drava Full Zip

  • Salewa Drava Full Zip
  • Salewa Drava Full Zip
  • Salewa Drava Full Zip
  • Salewa Drava Full Zip

Salewa Drava Full Zip

Produktbeskrivelse Salewa Drava Full Zip

Salewa Drava Full Zip er et alsidigt mellemlag, der kan bæres solo eller under en softshell for at undgå overkøling. Det er designet specielt til alle alpinister, der nyder det høje adrenalin-rush fra non-stop klatreruter og høje aerobe aktiviteter.

Fremstillet med polarlit, det er let, hurtigtørrende, åndbart isoleringsstof, der giver maksimal komfort og varme hele dagen. De ergonomisk formede knusede ærmer giver den maksimale frihed for bevægelser i kroppen, den komfortable flade låsesøm reducerer bulk og giver det et atletisk look.

Den smalle stående krave og manchetter med elastisk bindende tætning ud vind eller sne holder dig varm og beskyttet hele dagen. Den lynlåse brystlomme har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den fulde lynlås foran med indvendig vindtæt klap gør det også lettere at bære.

Ingen tvivl om, at Salewa Drava Full zip er enhver alpinist-favorit, der er egnet til ethvert varieret vejr, og det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Funktioner:

Zipped brystlomme

Letvægts, Elastisk bindinger på ærmer og forneden

Komfortabel Fit Gennem Flatlocksøm

Letvægts

Holdbar

Varm

åndbar

Polarlite åbne eller lukke

Nem Care

4 vejs stretch

Ridsefast

Hurtig Tørring

Specifikation:

Vægt: 285 g

Pasform: Slim

Tilbage Længde: 80cm

Lag: Termiske

Vigtigste Efterbehandling: Pill Resistant Finish Stopper Pilling

Main Materiale: Polarlite Microwaffle 1side Brushed 180


Ved du hvilke egenskaber der gør Salewa Drava Full Zip til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Salewa Drava Full Zip, har vi det på lager i vores online outletinn butik. På grund af vores store udvalg i afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de deals, du er på udkig efter. Køb hos outletinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk