`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

Produktbeskrivelse Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarlite er en varm, vandafvisende, vindbestandig , åndbar jakke designet specielt til alle alpinister, der nyder det høje adrenalinrush fra non-stop klatreruter og høje aerobe aktiviteter. Det er en perfekt jakke, der giver optimal funktionalitet og maksimal varme i bjergmiljøet.

Lavet med TirolWool® , der kombinerer egenskaberne ved naturlig uld, der er forbedret med Thermo Reactive Celliant Minerals, der giver den åndbare isolering og varme, mens du hopper de højeste sten og klatrer i bjerge. Polarlite uldfleece , et hurtigtørrende isoleringsstof er strategisk placeret på de specifikke områder for at give maksimal komfort og holde kropstemperaturen korrekt.

Også den justerbare skræddersyede hætte og manchetter med elastisk bindende tætning ud vind eller sne holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. De ergonomiske konstruktioner og mønster med fri bevægelse giver maksimal frihed for bevægelser i kroppen.

Uden tvivl er Salewa Fanes Polarlite en ideel jakke til enhver alpinist, da den er velegnet til ethvert varieret vejr, det er en ideel bjergbestigningstøj

Vores åndbare Fanes Hybrid Jacket er lavet af varm, strikket Polarlite fleece og blød Tyrol Uld. Den ripstop polyamid frontpanel er både vindtæt og vandafvisende.

Funktioner:

Polstret hætte med elastik frontåbning

Front lynlås med indvendig fuld længde vindtæt flap

2 lynlås yderlommer

Ergonomisk formede ærmer

Elastisk, kantet manchet med tommelfingeren loop

Elastisk bindende kantet hem

Høj kvalitet indre overflade

Specifikationer:

Vægt: 620 g

Fit: Regular

Tilbage længde: 72cm

Lag: Isolering

Isolering: TYROL WOOL® 60 2 Scrim LAG

Vigtigste materiale: PA MINI Ripstop 40, POLARLITE KNITTED TECHNOWOOL 333

Technowool

Tirolwool

vind resistente

vandafvisende

Teknologi:

Polarlite: Den POLARLITE står for Salewa's lange erfaring og entusiasme til fleece. Den POLARLITE Sortimentet omfatter produkter af forskellige vægte og karakteristika (stretch, microfiber, krop kortlægning, trykte shirt stof) til at opfylde alle de krav, højtliggende udendørs aktiviteter. SALEWA udviklet denne funktionelle materiale i forbindelse med en af ​​verdens førende tekstil producent. Forskellige Polarlite stoffer er tilgængelige efter behov og brug. Polarlite stoffer er udviklet til at være varm, lys, komfortabelt blød at bære som termisk beskyttelse eller endda tæt på huden. Polarlite tekstiler er komprimerbar, quickdrying; åndbare og let at pleje, ideel egenskaber til anvendelse i bjergsport.


Velkommen til vores Salewa Fanes Polarite, speciale tilbud! Har du brug for outletinn, eller have nye deals udstyr. outletinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Salewa og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye .

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende andet lag

-

Fremragende andet lag, varmt og ikke for tungt. Med en skal på den går du overalt.

Stor jakke

-

Fantastisk produkt til en uovertruffen pris.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk