`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Fanes Polarite

  • Salewa Fanes Polarite
  • Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarite

Produktbeskrivelse Salewa Fanes Polarite

Salewa Fanes Polarlite er en varm, vandafvisende, vindbestandig , åndbar jakke designet specielt til alle alpinister, der nyder det høje adrenalinrush fra non-stop klatreruter og høje aerobe aktiviteter. Det er en perfekt jakke, der giver optimal funktionalitet og maksimal varme i bjergmiljøet.

Lavet med TirolWool® , der kombinerer egenskaberne ved naturlig uld, der er forbedret med Thermo Reactive Celliant Minerals, der giver den åndbare isolering og varme, mens du hopper de højeste sten og klatrer i bjerge. Polarlite uldfleece , et hurtigtørrende isoleringsstof er strategisk placeret på de specifikke områder for at give maksimal komfort og holde kropstemperaturen korrekt.

Også den justerbare skræddersyede hætte og manchetter med elastisk bindende tætning ud vind eller sne holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. De ergonomiske konstruktioner og mønster med fri bevægelse giver maksimal frihed for bevægelser i kroppen.

Uden tvivl er Salewa Fanes Polarlite en ideel jakke til enhver alpinist, da den er velegnet til ethvert varieret vejr, det er en ideel bjergbestigningstøj .

Vores åndbar Fanes Hybrid Jacket er lavet af varm, strikket Polarlite fleece og blød Tirol Uld.

Ripstop polyamid frontpanelet er både vindtæt og vandafvisende.Er du på udkig efter Salewa Fanes Polarite? Det findes på lager hos outletinn, din online deals butik. Hos outletinn kan du altid finde deals, masser af udstyr fra Salewa. Skynd dig at købe Salewa Fanes Polarite, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk outletinn´s store sortiment af deals.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk