`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody

  • Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody
  • Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody

Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody

Produktbeskrivelse Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody

Salewa Ortles 2 ptc Highloft Full Zip-hættetrøje er en varm, åndbar mellemlags termisk hættetrøje, der er designet til at give optimal funktionalitet og varme, mens du nyder aktiviteter med høj intensitet som skiløb, vandring eller klatring i bjergmiljøet.

Lavet med slidbestandigt Polartec Highloft, der er let, åndbart, varmt og hurtigtørrende isoleringsstof med maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Den standard skræddersyede hætte med elastisk indbinding forsegler vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den forreste lynlås foran med vindtæt klap holder dig beskyttet, og strækindsatserne giver maksimal mobilitet, mens du nyder de høje aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Uden tvivl er Salewa Ortles 2 stk Highloft Full Zip-hættetrøje en ideel hættetrøje til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Ortles 2 Ptc Highloft M Fz Hdy.Hvad ville du sige til at finde Salewa Ortles 2 Polartec Highloft Full Zip Hoody til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din deals butik. Køb det bedste udstyr fra Salewa og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stabel salewa

-

Fremragende produkt, varm og åndbar kvalitet

Fremragende produkt.

-

Fremragende ventilation, meget åndbar og varm nok til brug i temperaturer på 0-10 grader Celsius uden termisk tøj.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk