`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Ortles Full Zip

Salewa Ortles Full Zip

  • Salewa Ortles Full Zip
  • Salewa Ortles Full Zip
  • Salewa Ortles Full Zip

Salewa Ortles Full Zip

Produktbeskrivelse Salewa Ortles Full Zip

Salewa Ortles Full Zip er en varm, åndbar, fugttransporterende og 4-vejs stretch ydeevne, der passer til fuld lynlås fleece. Det er designet til at give optimal funktionalitet og varme, mens du nyder aktiviteter med høj intensitet som skiløb, vandring eller klatring i bjergmiljøet.

Lavet med Polartec Power Stretch Pro, der er let, åndbar, varm og bevarer varme, der giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Den indre krave forsegler også vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den forreste lynlås foran med vindtæt klap holder dig beskyttet, og strækindsatserne giver maksimal mobilitet, mens du nyder de høje aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Uden tvivl er Salewa Ortles Full Zip en ideel fleece til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Forbedret svedtransporterende og en 4 vejs stretch former. Vores Ortles Fuld Zip Fleece er lavet af Polartec® Power Stretch Pro, som har evnen til at bevare varmen uden at begrænse bevægelse eller mobilitet. Den ydre overflade har en lav friktion finish til lag nemmere, når bæres med andre stoffer og øge den samlede slidstyrke. Det forbliver tørt, åndbar og komfortabel ved kontinuerligt at overføre vanddamp til ydersiden for hurtig fordampning. Yderligere detaljer kan nævnes: blød indvendig krave og ergonomisk formede ærmer.

Funktioner:

Front hals lynlås

Blød indvendig krave for øget komfort

Slids med lynlås

Ergonomisk formede ærmer

2 stiklommer

Bonded lomme

Stretch, dobbelt syet falsning

Optimal fugtighedstransport at undgå chill virkning

Med bluesign® godkendt stof

Bluesign Godkendt Fabric

Polartec

Blød

fugtspredende

4 vejs stretch

Hurtig Tørring

Fordele:

Letvægts 3

Holdbar 3

Varm 3

åndbar

Specifikationer:

Vægt: 380g

Pasform: Athletic Fit

Tilbage længde: 68cm

Lag: Termiske

Vigtigste materiale: Polartec® Power Stretch® PRO 241 BS

Koncept: Alpine Mountaineerin

Pleje instruktioner:

Må ikke stryges

Må ikke klor blegemiddel


Alle deals produkter og er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos outletinn kan du finde en masse fra Salewa. Prisen på Salewa Ortles Full Zip er 91.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk