`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Ortles Full Zip

  • Salewa Ortles Full Zip
  • Salewa Ortles Full Zip

Salewa Ortles Full Zip

Produktbeskrivelse Salewa Ortles Full Zip

Salewa Ortles Full Zip er en varm, åndbar, fugttransporterende og 4-vejs stretch ydeevne, der passer til fuld lynlås fleece. Det er designet til at give optimal funktionalitet og varme, mens du nyder aktiviteter med høj intensitet som skiløb, vandring eller klatring i bjergmiljøet.

Lavet med Polartec Power Stretch Pro, der er let, åndbar, varm og bevarer varme, der giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Den indvendige krave forsegler også vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den forreste lynlås foran med vindtæt klap holder dig beskyttet, og strækindsatserne giver maksimal mobilitet, mens du nyder de høje aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Uden tvivl er Salewa Ortles Full Zip en ideel fleece til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Forbedret fugtighed og en 4-vejs stretch ydeevne pasform.

Vores Ortles Full Zip Fleece er lavet af Polartec® Power Stretch Pro, som har evnen til at opretholde varme uden at begrænse bevægelse eller mobilitet.

Den yderste overflade har en lav friktions-finish til lag lettere, når den bæres af andre stoffer og øger den samlede slidstyrke.

Det forbliver tørt, åndbart og behageligt ved løbende at overføre fugtdamp til ydersiden for hurtig fordampning.

Yderligere detaljer omfatter:

Blød indre krave og ergonomisk formede ærmer.Gennemfør din bestilling af Salewa Ortles Full Zip, med vores udvalg og varer. Kig igennem de andre deals kategorier, Hos outletinn, er vi specialister i deals udstyr, du kan også finde udstyr, til de bedste priser hos outletinn!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk