`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody

Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody

  • Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody
  • Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody
  • Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody

Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody

Produktbeskrivelse Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody

Salewa Puez 3 PL Full zip hoody er en fuld lynlås, der er varm, vandafvisende, vindtæt hoody designet til alle, der er lidenskabelige med bjergbestigning og vælger komfort. Den er konstrueret til at give optimal funktionalitet og varme i bjergmiljøet.

Lavet med 4-vejs stretch Polarlite , der er letvægts, åndbart, varmt og hurtigtørrende isoleringsstof, der giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designet ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Også den standard skræddersyede hætte og manchetter med elastisk binding forsegler vind eller sne, der holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlås har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den fuld længde foran lynlås med vindtæt klap holder dig beskyttet, og strækindsatserne giver maksimal mobilitet, mens du nyder de højt aerobic aktiviteter i bjergmiljøet.

Salewa Puez 3 PL Full zip hoody er uden tvivl en ideel hættetrøje til dine bjergbestigning, da den passer til alle varierede vejrforhold. Det er et ideelt bjergklæde .

Puez Superstretch Hoody er et fuldt Zip-termisk lag fremstillet af 4-vejs stretch Polarlite, SalewaS Proprietary Fleece med et blødt, varmt penslet interiør. Udviklet til enkelhed og beskyttelse til bjergdagsture og mere. Dens specielle ærmet design giver god bevægelsesfrihed og De regelmæssige pasforme fint under en shell. Med snare elastiske manchetter og hylstre for at holde vinden ude og flatlock til ekstra komfort.Alle deals produkter og er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos outletinn kan du finde en masse fra Salewa. Prisen på Salewa Puez 3 Pl Full Zip Hoody er 38.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk