`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Puez Melange Polarlite Fz

  • Salewa Puez Melange Polarlite Fz
  • Salewa Puez Melange Polarlite Fz

Salewa Puez Melange Polarlite Fz

Produktbeskrivelse Salewa Puez Melange Polarlite Fz

Puez Melange Polarlite Full Zip er en mellemlags termisk jakke, der er varm, hurtigtørrende vandafvisende, vindtæt designet til alle, der brænder for bjergbestigning og vælger komfort. Det er konstrueret til at give optimal funktionalitet og åndbar isolering under aktiviteter med høj intensitet i bjergmiljøet som vandreture eller alpin vandring.

Lavet med 2-vejs stretch Polarlite , det er let, åndbart, varmt og hurtigt tørrende isoleringsstof og giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Manschetterne med elastisk binding forsegler også vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 sidelommer med lynlåse har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting.

Uden tvivl er Puez Melange Polarlite Full Zip en ideel jakke til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Puez Melange Midlayer er et fuldt Zip-termisk lag fremstillet af Polarlite, SalewaS Proprietary Fleece.

Den har et strikket look og et blødt børstet interiør. For enkelhed og beskyttelse til bjergdagsstigninger og mere, giver de ergonomisk formede ærmer god bevægelsesfrihed og de regelmæssige pasforme fint under et skaft. Med snare elastiske ærmer og hænger til at holde The Wind Out.Salewa Puez Melange Polarlite Fz findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Salewa Puez Melange Polarlite Fz fra vores store online deals lager outletinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos outletinn er der pris garanti på alt deals udstyr fra Salewa.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk