`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Puez Plose 4 Pl Fz

  • Salewa Puez Plose 4 Pl Fz
  • Salewa Puez Plose 4 Pl Fz

Salewa Puez Plose 4 Pl Fz

Produktbeskrivelse Salewa Puez Plose 4 Pl Fz

Puez Plose 4 PL Fuld lynlås er et fleece-fleece-lag, der er varmt, vandafvisende, vindtæt fleece designet til alle, der brænder for bjergbestigning og vælger komfort. Det er konstrueret til at give optimal funktionalitet og åndbar isolering under aktiviteter med høj intensitet i bjergmiljøet som vandreture eller alpin vandring.

Lavet med Polarlite Grid , det er let, åndbart, varmt og hurtigtørrende isoleringsstof, der giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Manchetterne med elastisk binding forsegler også vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. Brystlommen med lynlåse har tilstrækkelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Ingen tvivl om, at Puez Plose 4 PL fuld lynlås er en ideel fleece til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Puez Plose Midlayer er et fuldt Zip-termisk lag fremstillet af Wicking Polarlite-gitter, SalewaS Proprietary Fleece med et blødt børstet indvendigt ansigt, der fælder varme og pakker ned Small.Built for enkelhed og beskyttelse til bjerg dagsture og mere, de ergonomisk formede ærmer tillader God bevægelsesfrihed og de regelmæssige pasformslag pænt under en skål. Med en blød indvendig krave, snare elastiske manchetter og hylstre for at holde vinden væk.

Og en brystlomme lomme.Salewa Puez Plose 4 Pl Fz, er med garanti den bedste i deals udstyr. Hos outletinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din deals butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Salewa giver dig. Vores hold af deals experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får , til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Det er en tynd, men varm foring. Foldning tager lidt plads.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk