`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Rocca Full Zip

  • Salewa Rocca Full Zip
  • Salewa Rocca Full Zip

Salewa Rocca Full Zip

Produktbeskrivelse Salewa Rocca Full Zip

Salewa Rocca Fuld lynlås er et komplet lynlås, der er varmt, vandafvisende, vindtæt hoody designet til alle, der er lidenskabelige med bjergbestigning og vælger komfort. Den er konstrueret til at give optimal funktionalitet og varme under højintensitetsaktiviteter i bjergmiljøet som vandreture eller alpintræning.

Lavet med 4-vejs stretch Polarlite , der er letvægts, åndbart, varmt og hurtigtørrende isoleringsstof, der giver maksimal komfort og varme. De ergonomisk designet ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Også den høje krave og manchetter med elastisk binding forsegler vind eller sne, der holder dig varm og beskyttet hele dagen. De 2 lommer med lynlås har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting. Den fuld længde foran lynlås med vindtæt klap holder dig beskyttet og flatlock sømme giver maksimal mobilitet, mens du nyder de højt aerobic aktiviteter i bjerg miljøet.

Salewa Rocca Full zip er uden tvivl et ideelt fleece lag til dine bjergbestigning, da det passer til alle varierede vejrforhold. Det er en ideel bjergbestigning .

Rocca Pl W Fz.Salewa Rocca Full Zip, er med garanti den bedste i deals udstyr. Hos outletinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din deals butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Salewa giver dig. Vores hold af deals experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får , til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk