`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Selva Half Zip

  • Salewa Selva Half Zip
  • Salewa Selva Half Zip

Salewa Selva Half Zip

Produktbeskrivelse Salewa Selva Half Zip

Salewa Selva Half Zip er en mellemlagsjakke, der er varm, hurtigtørrende vandafvisende, vindtæt designet til alle, der brænder for bjergbestigning og vælger komfort. Det er konstrueret til at give optimal funktionalitet og åndbar isolering under aktiviteter med høj intensitet i bjergmiljøet som vandreture eller alpin vandring.

Lavet med 2-vejs stretch Polarlite , det er let, åndbart, varmt og hurtigt tørrende isoleringsstof med maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ærmer sikrer maksimal kropsbevægelse uden ubehag.

Manschetterne med elastisk binding forsegler også vind eller sne og holder dig varm og beskyttet hele dagen. Den lynlåse brystlomme har tilstrækkelig lagerkapacitet til dine daglige vigtige ting.

Uden tvivl er Salewa Selva Half Zip en ideel jakke til dine bjergbestigningsture, da det er velegnet til alle forskellige vejrforhold, det er et ideelt bjergbestigningstøj .

Selva Pl M Hz.Leder du efter gode kvalitets , så vil vores udvalg i , leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Salewa Selva Half Zip, til kun 54.45 $ og på lager. outletinn er det bedste sted at købe deals udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Salewa Selva Half Zip, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk