`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Sesvenna 2

Salewa Sesvenna 2

  • Salewa Sesvenna 2
  • Salewa Sesvenna 2
  • Salewa Sesvenna 2
  • Salewa Sesvenna 2

Salewa Sesvenna 2

Produktbeskrivelse Salewa Sesvenna 2

Salewa Sesvenna 2 er en Alpha-jakke, der er åndbar, vandafvisende og vindbestandig designet til alle, der brænder for høj intensitet og hurtige aktiviteter som skiløb eller snowboarding. Denne alsidige jakke giver optimal funktionalitet og aktiv isolering i bjergmiljøet.

Den meget åndbare og fleksible Polartec Alpha-isolering giver fugtdamp mulighed for at slippe ud af stoffet, regulerer kropstemperaturen og holder dig behagelig under denne Salewa Sesvenna 2 jakke. Den holdbare Pertex Quantum på den ydre overflade afviser vand, kulde, fugtighed, hvilket perfekt holder dig behagelig og varm. 4-vejs stretch-ydeevne giver maksimal mobilitet under dynamiske eller statiske aktiviteter.

De knust ærmer er ergonomisk formet, der giver maksimal frihed for bevægelser i kroppen. Velcro-justerbare manchetter og den skræddersyede justerbare isolerede hætte forsegler kulde og vind perfekt. De 2 lynlåslommer har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Salewa Sesvenna 2 er en ideel jakke til enhver alpinist, da den er velegnet til ethvert varieret vejr, det er en ideel bjergbestigningstøj .

Den Sesvenna Alpha Jacket er vind- resistent, åndbar og let, hvilket gør den ideel til ski touring og hastighed vandreture.

Omhyggeligt designet til at holde dig varm i de værste forhold uden ekstra bulk eller vægt. Uanset om den bruges som et isolerende mellemlag eller som et ydre lag, letvægts syntetisk Polartec® Alpha isolering og ripstop og holdbare PERTEX® QUANTUM yderstof udmærke sig i kolde, fugtige og blæsende forhold.

Desuden er isoleringen specielt placeret for behovene i forskellige områder af din krop. Med en justerbar, isoleret hætte med integreret krave, ergonomiske ærmer og gratis motion mønster for fuld bevægelsesfrihed, når klatring. En fuld længde intern vind baffel bag lynlås og elastik manchetter og forneden, som alle bidrager til at blokere ud kulden. Det også packs ned lille i sin egen kompression pose.

Funktioner:

Letvægts 4

Holdbar 4

Sammenfoldelig 5

Varm 2

åndbar 4

Vandtæt 3

Pertex

Polartec

Bodymapping

Vind Resistant

Gratis Motion mønster Sikrer Ingen Hem Lift mens klatring

Ergonomiske ærmer og skuldre for god pasform

Glat side med ingen sømme

Isoleret Fitted Hood Med integreret Collar

Skræddersyet, Rear Justerbar, Isoleret Hood

Front Zip Med Intern Full Length Vindtæt Flap

2 zip yderlommer

Letvægts, Elastisk bindinger på ærmer og forneden

Materiale funktioner matcher behovene i Tilsvarende områder af kroppen (body Mapping)

Isolering positioneret til at imødekomme behovene hos forskellige områder af kroppen

Stows Small I Integreret Compression Pouch

Specifikationer

Vægt: 380g

Pasform: Athletic Fit

Lag: Lite isolering

For: DWP PL PLAIN CLD 65, POLYESTER MESH TRICOT BRUSH 115

Isolering: Polartec® Alpha® GENBRUGES 60 BS

Vigtigste materiale: PERTEX® QUANTUM Ripstop Dull 29 BS

Pleje instruktioner:

Kolde strygning

Må ikke klor blegemiddel


Hvad ville du sige til at finde Salewa Sesvenna 2 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din deals butik. Køb det bedste udstyr fra Salewa og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk