`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

  • Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman
  • Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Produktbeskrivelse Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Salewa Sesvenna Ski tour DST Pants er en let, vandafvisende og slidbestandig langbuks designet til folk, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med slidbestandig Durastretch Bambus nylon, der har naturlige antibakterielle egenskaber ved bambus, der gør den lugtfri og holdbar . Det ydre stof er behandlet med pfc-fri DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed perfekt og holder dig behagelig og varm. De 4-vejs stretch-ydeevne og knuste indsatser giver maksimal mobilitet og komfort, mens du hopper de højeste klippeklodser til bjergbestigning.

Den lige pasform med ergonomisk talje giver det et atletisk look og gør det let at bære. Den korsede skridt giver maksimal komfort og mobilitet. Og de 2 udvendige lommer med lynlås har rigelig opbevaringskapacitet til dit sportsudstyr.

Uanset om det er vandreture, trekking, alpin klatring eller bjergbestigning, du ved, at du kan stole på og bære Salewa Sesvenna Ski tour DST Pants . Så køb det uden at tænke!

Sesvenna Skitour Dst W Pnt.Ved du hvilke egenskaber der gør Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman, har vi det på lager i vores online outletinn butik. På grund af vores store udvalg i afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de deals, du er på udkig efter. Køb hos outletinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk