`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

  • Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman
  • Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Produktbeskrivelse Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman

Salewa Sesvenna Ski tour DST Pants er en let, vandafvisende og slidbestandig langbuks designet til folk, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med slidbestandig Durastretch Bambus nylon, der har naturlige antibakterielle egenskaber ved bambus, der gør den lugtfri og holdbar . Det ydre stof er behandlet med pfc-fri DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed perfekt og holder dig behagelig og varm. De 4-vejs stretch-ydeevne og knuste indsatser giver maksimal mobilitet og komfort, mens du hopper de højeste klippeklodser til bjergbestigning.

Den lige pasform med ergonomisk talje giver det et atletisk look og gør det let at bære. Den korsede skridt giver maksimal komfort og mobilitet. Og de 2 udvendige lommer med lynlås har rigelig opbevaringskapacitet til dit sportsudstyr.

Uanset om det er vandreture, trekking, alpin klatring eller bjergbestigning, du ved, at du kan stole på og bære Salewa Sesvenna Ski tour DST Pants . Så køb det uden at tænke!

Sesvenna Skitour Dst W Pnt.Find din pris på Salewa Sesvenna Skitour DST Pants Woman og se om den er på lager. Du kan også kigge efter tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos outletinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk