`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman

Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman

  • Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman
  • Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman
  • Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman

Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman

Produktbeskrivelse Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman

Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman er en klassisk ski- turnbukser, der er designet til alle, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med nylon dobbelt ripstopstof, der er åndbar, let, slidbestandig og behagelig. Ydersiden af dette stof er også behandlet med DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed, hvilket perfekt holder dig behagelig og varm hele dagen. Primaloft sølvisolering tillader, at fugtighedsdampen slipper for løftekomfort inden i Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman .

Den lige pasform med justerbar linning giver det et atletisk look og gør det let at bære. Den gussete konstruktion giver maksimal komfort og mobilitet. De 2 lommer har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Uanset om det er vandreture, vandring, alpinbestigning eller bjergbestigning, ved du, at du kan stole på og bære Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman . Denne åndbare og hurtigtørrende bukser er ideel, når du klatrer i de højeste bjerge eller springer over stenene, som den er lavet med en unik blanding af elastiske stoffer.

Funktioner:

Kile for den frie bevægelighed

Ergonomisk talje med stretch indsatse

Lynlås sideåbning

2 lynlås yderlommer

Isolering positioneret til at imødekomme behovene hos forskellige områder af kroppen

Med bluesign® godkendt stof

Vindtæt

Varm

Holdbar

Letvægts

Hurtig tørring

Specifikationer:

VÆGT: 235 g

Bukseben FIT: Regular

FIT: Athletic Fit

ISOLERING: Primaloft sølv isolering 60g påfyldning bs (100% PL)

INSERT: Side: Durastretch PP Powerlite 141 BS (78% PA 16% PP 6% EA), Innerleg hem: Durastretch PP Powerlite 141 BS (78% PA 16% PP 6% EA)

For: DWP almindelig lys HS 20D 40 (100% PA)

Vigtigste materiale: Nylon dobbelt ripstop 56 BS (100% PA)

Teknologi:

Primaloft: PrimaLoft® er benchmark i udførelsen af ​​alle syntetiske isoleringer. Det giver varme uden bulk, er vandtæt, åndbar, meget komprimerbar. Desuden er det meget let og har en enestående fornemmelse. PrimaLoft® holder dig varm, selv når de er våde!

Durastretch: DURASTRETCH stoffer er en klassiker i bjergbestigning tøj; dog yderst behagelig og let, de er meget modstandsdygtige over for slid og flænger, og dette takket være deres vigtigste komponent: polyamid. De er virkelig lavet til at være holdbare. De fleste af de DURASTRETCH stoffer i denne samling anbefales til hullet år, da deres indre struktur hurtigt væger væk sved. Igen i år, det Durastretch familien udvikler sig i retning af en ny slags stof: Den Durastretch Powerlite. Det er den letteste dobbelt vævning version, vi nogensinde tilbudt indtil nu for alpin klatring. Takket være polypropylen tråde vævet med den resistente polyamid, dette stof er endnu mere blødt og behageligt mod huden. Denne fornemmelse forøges også takket være de hydrofobe egenskaber af polypropylen, der skubber fugt og sved uden beklædningsgenstanden. Den stramme vævning gør også dette stof vind resistente uden yderligere efterbehandling.


Er du på udkig efter Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman? Det findes på lager hos outletinn, din online deals butik. Hos outletinn kan du altid finde deals, masser af udstyr fra Salewa. Skynd dig at købe Salewa Sevesnna Berg 3/4 Pants Woman, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk outletinn´s store sortiment af deals.

Klik på det følgende link for at få mere information omkring:

Specifikationer

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk