Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Αθλητικά παπούτσια Γκρι

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα παπούτσια γυμναστικής;

Οι προπονητές για γυναίκες έχουν σχεδιαστεί για αθλήματα και άλλες σωματικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιείται επίσης για καθημερινή χρήση στο γυμναστήριο. Οι προπονητές για γυναίκες είναι οι καλύτεροι για δραστηριότητες στο γυμναστήριο. Απορροφούν τον ιδρώτα και σας προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών.
Τα αθλητικά παπούτσια προπόνησης για γυναίκες έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα πόδια σας από οποιαδήποτε ζημιά κατά τη διάρκεια μιας ποικιλίας δραστηριοτήτων γυμναστικής. Μπορείτε να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια προπόνησης για γυναίκες από τις Under Armour, Leone1947, Reebok, Adidas και Vibram Fivefingers.
Η επιλογή των καλύτερων παπουτσιών γυμναστικής περιλαμβάνει την εξέταση της ρουτίνας προπόνησης, του τύπου ποδιών και των προσωπικών σας προτιμήσεων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια γυμναστικής :

Γνωρίστε τη δραστηριότητά σας:
Προσδιορίστε τον τύπο των προπονήσεων που θα κάνετε πιο συχνά. Οι διαφορετικές δραστηριότητες απαιτούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παπουτσιών. Για παράδειγμα, τα παπούτσια τρεξίματος σχεδιάζονται διαφορετικά από τα παπούτσια cross training ή άρσης βαρών.

Κατανοήστε τον τύπο του ποδιού σας:
Αξιολογήστε τον τύπο του ποδιού σας, συμπεριλαμβανομένου του ύψους της καμάρας και του πρηνισμού ουδέτερος, υπερπρηνισμός ή υποπρηνισμός. Μπορείτε να κάνετε ένα υγρό τεστ ή να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά του ποδιού σας.

Σκεφτείτε την εφαρμογή:
Βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια έχουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Τα δάχτυλα των ποδιών σας θα πρέπει να έχουν χώρο για να κινούνται και η φτέρνα σας θα πρέπει να αισθάνεται άνετη αλλά όχι υπερβολικά σφιχτή.

Υποστήριξη και αντικραδασμική προστασία:
Επιλέξτε παπούτσια με κατάλληλη στήριξη και αντικραδασμική προστασία ανάλογα με τον τύπο και τη δραστηριότητά σας. Τα παπούτσια για τρέξιμο συχνά έχουν περισσότερη απορρόφηση κραδασμών, ενώ τα παπούτσια cross training παρέχουν σταθερότητα στις πλευρικές κινήσεις.

Δυνατότητα αναπνοής:
Αναζητήστε παπούτσια με αναπνεύσιμο επάνω μέρος για να κρατάτε τα πόδια σας δροσερά και άνετα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Βάρος:
Λάβετε υπόψη το βάρος των παπουτσιών . Τα ελαφρύτερα παπούτσια γενικά προτιμώνται για δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, ενώ τα πιο βαριά παπούτσια μπορεί να είναι κατάλληλα για άρση βαρών.

Ευκαμψία:
Ελέγξτε την ευκαμψία της σόλας. Τα παπούτσια γυμναστικής πρέπει να επιτρέπουν φυσική κίνηση, ειδικά αν κάνετε ασκήσεις όπως squats ή lunges.

Ελξη:
Βεβαιωθείτε ότι η εξωτερική σόλα παρέχει καλή πρόσφυση στις επιφάνειες στις οποίες θα ασκηθείτε, είτε πρόκειται για δάπεδα γυμναστηρίου, εξωτερικές πίστες ή μονοπάτια.

Αντικαταστήστε τα παλιά παπούτσια :
Αντικαταστήστε τα παπούτσια του γυμναστηρίου σας τακτικά, καθώς χάνουν την αντικραδασμική προστασία και την υποστήριξη με την πάροδο του χρόνου. Μια γενική οδηγία είναι η αντικατάστασή τους κάθε 6 12 μήνες, ανάλογα με τη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια προπόνησης για γυναίκες από τα Under Armour , Leone1947 , Reebok , Adidas και Vibram Fivefingers .

top