Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

T-paidat Lyhythihainen

()

Lajittele

Mitä t paitoja tarvitsen ulkona

Kun valitset t paitoja ulkona, sinun on otettava huomioon muutama tärkeä näkökohta. Ensinnäkin sinun on tarkistettava kankaan paino ja tiheys. T paitoja käytetään yleensä kuumalla säällä retkeilyyn ja ulkoiluun, ja niiden on tarkoitus olla kevyitä ja hengittäviä.
Yleisimmin käytetty materiaali suunnittelussa lämpö t paita on polyesteri, bambu, ja raion. Puuvilla tehdyt t paidat eivät ole hyvä valinta, koska ne imevät kosteutta huonosti.
Seuraavaksi sinun on keskityttävä kosteudenhallintaominaisuuteen valitessasi lapsellesi t paita , koska perimmäisenä tavoitteena on pitää heidät hikoilemattomina ja kuivina koko toiminnan ajan.
Kuumalla säällä lapsesi hikoilevat todennäköisesti enemmän, joten tarvitset t paidan, joka on hengittävä, mikä tarkoittaa, että se voi poistaa kosteuden ulkona ja kuivua nopeasti.
T paidan on oltava nopeasti kuivuva, jotta hiki ja kosteus voivat haihtua nopeasti. Hengittävä polyesteristä valmistettu t paita on loistava valinta kesän ulkoiluun. Varmista, että lapsillesi valitsemillasi t paidoilla on myös antimikrobisia ominaisuuksia huonojen hajujen estämiseksi. Niiden tulisi myös suojata UV valolta ja sisällyttää verkkoaukot.
Salewa , Columbia , The North Face , CMP , La Sportiva ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka suunnittelevat korkealaatuisia lasten t paitoja. kosteutta siirtävällä tekniikalla, hengittävä ja kevyt kangas.


top