Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Fleecet Valkoinen

()

Lajittele

Miksi fleece on hyvä vaihtoehto ulkona

Fleecekangas on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos etsit jotain pehmeää, lämmintä, kestävää ja ympäristöystävällistä seuraavaa ulkoilua varten. Naisille on tarjolla valtava valikoima värejä, ja tarjolla on lukemattomia fleecetakkeissa ja huppuissa olevia malleja, jotka voit valita talven ulkoseikkailijoille, jotta he voivat lyödä polkua tyylillä.
Fleece on yksi yleisimmistä ulkovaatemateriaaleista, joka soveltuu ankariin ankariin sääolosuhteisiin. Toisin kuin muut synteettiset tai villamateriaalit, fleecetakit on rakennettu siten, että ne eivät muodosta palloja kankaalle. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia ja Haglöfs ovat huippumerkkejä, jotka tarjoavat laajan valikoiman naisille tarkoitettuja fleecetakkeja, jotka ovat saatavana eri tyyleinä ja malleina.

Fleecetakkien ominaisuudet

• Pehmeämpi kuin villa
• Kevyt
• Lämmin ja hengittävä
• Eristää märänä
• Mukava
Fleecellä on uskomattomat kosteutta siirtävät ominaisuudet ja se pitää hikoilun poissa kehostasi, pitäen siten sinut kuivana ja lämpimänä samalla kun ilma pääsee kiertämään kankaan läpi. Polyesterifleece kangas ei ole vain lämmin, mutta se on myös erittäin kestävä ja ihanteellinen urheiluvaatteisiin. Fleecetakki on myös hyvä valinta ulkona, koska ne pitävät pahat hajut loitolla, kun nautit aktiivisesta ulkoilusta.


top