Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλούζες polo Κοντομάνικο

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί τα πουκάμισα Polo είναι καλά για εξωτερικούς χώρους;

Ένα πουκάμισο πόλο είναι ένα είδος πουκάμισου με γιακά. Τα πουκάμισα πόλο είναι συνήθως κοντομάνικα. Χρησιμοποιήθηκαν από παίκτες πόλο. Polo πουκάμισα για άντρες διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να αγοράσετε μπλουζάκια πόλο για άντρες από Arcteryx , Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face .

Πουκάμισο με μακρυμάνικο πόλο

Το μακρυμάνικο πουκάμισο πόλο έχει μανίκια πλήρους μήκους, ακριβώς όπως πουλόβερ ή πουκάμισα με κουμπιά. Σπάνια, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι πόλο θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν από τα ανάλογα κοντομάνικα, όπως κουμπιά κάτω γιακά ή δομημένα μανίκια με κουμπιά.

Κοντό μανίκι πόλο κοντό

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι μπλουζών πόλο. Το κοντομάνικο μπλουζάκι πόλο μπορεί να παραχθεί από πολλά διαφορετικά υλικά και διατίθενται σε όλες τις ποικιλίες διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων. Το κοντομάνικο μπλουζάκι πόλο έχει κοντό μανίκι, μικρότερο μήκος κορμού, συνήθως φοριέται, αλλά μπορεί να είναι πεπιεσμένο, και έχει μαλακό, οργανικό κολάρο.

Λόγοι για τους οποίους τα πουκάμισα πόλο είναι καλά για πεζοπορία

1. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι έχουν χαλαρή φόρμα. Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευάζουν πόλο από αναπνεύσιμο, 100% βαμβάκι. Τα πουκάμισα πόλο είναι άνετα για τους περισσότερους ανθρώπους και φιλικά προς το δέρμα.
2. Ενώ μπορεί να μην σκέφτεστε ένα πουκάμισο πόλο ως δήλωση τάσης, σίγουρα κάνουν όλους να φαίνονται λίγο πιο δραστήριοι από οποιοδήποτε άλλο ρούχο.
3. Προτιμήστε να περπατήσετε σε ένα πουκάμισο πόλο, κυρίως επειδή έχετε συνήθως το λουράκι της κάμεράς σας στο λαιμό σας. Προστατεύει επίσης το λαιμό σας από τον ήλιο.


top