Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπουφάν fleece Without hood

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί το fleece είναι μια καλή επιλογή για υπαίθρια;

Το Fleece δημιουργείται περιστρέφοντας τις λεπτές ίνες σε ένα καθαρό πανί, το οποίο στη συνέχεια βόσκει στο φτερό, πλούσιο πανί. Ενώ κάποιος από σήμερα δέρας είναι κατασκευασμένος με πολυεστέρα, το δέμα από φυσικά νήματα, ιδίως το βαμβάκι, είναι πιο κατάλληλο για το περιβάλλον.

Μπουφάν fleece

Ένα μπουφάν από fleece είναι ένα σακάκι που αποτελείται από συνθετικό ύφασμα από πολυεστέρα, όπως το παγωμένο δέμα. Ένα fleece μπουφάν θα έχει ως επί το πλείστον φερμουάρ στο κέντρο, αντί για κουμπιά ή άλλες ζώνες. Τα καλύτερα μπουφάν από fleece είναι διαθέσιμα στα Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas .

Γιατί το Fleece είναι μια καλή επιλογή για εξωτερικούς χώρους;

Το ύφασμα Fleece είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για κάτι ανθεκτικό, ευέλικτο και φιλικό προς το δέρμα για περιηγήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Επειδή μπορεί να ετοιμαστεί σε απεριόριστα χρώματα και να εκτυπωθεί με άπειρα σχέδια, το ύφασμα από fleece είναι μια εξαιρετική επιλογή για πεζοπόρους και κατασκηνωτές.
Αν και δημιουργήθηκε ως ύφασμα για ρούχα εξωτερικού χώρου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, το δέρας είναι πλέον διαμορφωμένο σε όλα, από καπέλα και γάντια έως σακάκια και παπλώματα. Λόγω του σχεδιασμού, του που δημιουργήθηκε, δεν θα χάσει και θα σχηματίσει μικρούς κόμπους στο ύφασμα όπως θα κάνουν και άλλα συνθετικά. Δεδομένου ότι δεν θα τεμαχιστεί ή θα είναι ελεύθερο, τα πανιά από δέματα είναι η κλασική επιλογή για μια υπαίθρια περιοδεία με όλη την οικογένεια.
Το ύφασμα από πολικό δέρας έχει μάζα δύο όψεων, που δείχνει ότι το ύφασμα είναι παρόμοιο και στα δύο επίπεδα. Είναι πολύ ανθεκτικό, κρατά ζεστασιά και στραγγίζει γρήγορα, γι ´αυτό χρησιμοποιήθηκε από εξωτερικούς υποστηρικτές και όχι από μαλλί. Η κατασκευή της επικάλυψης του πέλματος δημιουργεί τσέπες αέρα για να διατηρεί τον χρήστη πιο θερμό από το μαλλί και άλλα υλικά. Το ελαφρύ και πιο ζεστό του το εξασφάλισε ως αξιόπιστη επιλογή για χειμερινές κατασκηνώσεις και σακίδια πλάτης.


top