Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Columbia

Βιώσιμη

Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Το OutDry Ex Diamond Down Insulated είναι ένα χειμωνιάτικο σακάκι για τις γυναίκες που σας κρατά ξηρό, παρά τις κρύες ριπές έξω. Η δομή αυτού του ενδύματος περιλαμβάνει 800 στρώματα κάτω που διατηρούν τη θερμότητα του σώματος.

Αυτό το παλτό για τις γυναίκες έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη χειμερινή περίοδο. Η σύνθεση του έχει τεχνολογία Outdry με υδροαπορροφητικό ιστό που ευνοεί τη διέλευση του αέρα, εξαλείφοντας τις επιδράσεις της εφίδρωσης.

Ο σχεδιασμός του windbreaker έχει πλευρικές τσέπες με φερμουάρ με επικάλυψη PU. Περιλαμβάνει επίσης τσέπες για γυαλιά και συσκευές πολυμέσων. Άλλα χαρακτηριστικά του ενδύματος είναι τα περιτυλιγμένα μανίκια του, το ρυθμιζόμενο στρίφωμα με ζώνη και η πλάτη με πτώση που βελτιώνει την άνεση. OutDry; Το Extreme είναι η πρώτη μας αδιάβροχη και αναπνεύσιμη τεχνολογία υφασμάτων που κατασκευάζεται με αδιάβροχο στρώμα στο εξωτερικό και μαλακό ύφασμα στο εσωτερικό. Το παραδοσιακό raingear χρησιμοποιεί εσωτερικές αδιάβροχες μεμβράνες οι οποίες δεν επιτρέπουν ροή αέρα και υδατοαπωθητική επίστρωση που υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου. Με OutDry; Εξαιρετικά, το τραχύ εξωτερικό είναι μια απίστευτα υδατοστεγής μεμβράνη με εκατομμύρια μικροσκοπικές διατρήσεις που αφήνουν τον υδρατμό να διαφεύγει από μια μεμβράνη που ξεφλουδίζει απευθείας στο κέλυφος.

Μέρος της γραμμής Titanium, αυτό το πλήρως ραμμένο σφραγισμένο σακάκι λύνει όλα τα προβλήματά σας: Είναι εξαιρετικά ζεστό, χωρίς να είναι βαρύ ή ογκώδες, και είναι αδιάβροχο σαν να αναπνέει. Συνδυάσαμε τη μόνωση χνουδωτή δύναμη γεμίσματος 800 που έχει υποστεί επεξεργασία για αντοχή στο νερό με την καινοτόμο τεχνολογία OutDry; Εξαιρετική τεχνολογία, το πρώτο αδιάβροχο και αναπνεύσιμο ύφασμα που κατασκευάστηκε με ανθεκτικό, μακράς διαρκείας αδιάβροχο στρώμα στο εξωτερικό και μαλακό ύφασμα στο εσωτερικό. Αυτό είναι σωστό, ένα αδιάβροχο, κάτω μονωμένο μπουφάν βροχής. Αυτό το κρύο και βρεγμένο παλτό διαθέτει στάμπες διπλής κατεύθυνσης, εμπρόσθιο φερμουάρ 2 στρογγυλών περιβλημάτων, καλυμμένες μανσέτες για περισσότερη κάλυψη στην κορυφή του χεριού και ένα φερμουάρ για να σφραγίσει το χιονόπτωση σε αυτές τις υπερβολικά βαθιές ημέρες.

Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο με 100% υπεύθυνη προέλευση. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε τις υψηλότερες κατευθυντήριες γραμμές για την καλή διαβίωση των ζώων στην βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

800 γεμίστε τη μόνωση

Ρυθμιζόμενη περιγεγραμμένη μανσέτα

Ρυθμιζόμενη, αποσπώμενη φούστα

Δεσμευμένη κατασκευή διαφράγματος

Ρυθμιζόμενο ελαστικό ράγα

Κράνος συμβατό με κουκούλα

Εσωτερική τσέπη ασφαλείας

OutDry; αδιάβροχο / αναπνεύσιμο πλήρως ραφές σφραγισμένο

Καρτέλα σύνδεσης παντελόνι

Φερμουάρ τσέπης με επικάλυψη PU

Φερμουάρ τσέπης PU

Τσέπη για σκι

Φερμουάρ PU Vislon® 2 μέσης

Συνδεδεμένο καπό με περιμετρική προσαρμογή

Πετάξτε την ουρά

Εξωτερική ταινία ραφής

Γκέτα τσέπης

Υποβιβασμός στο κάτω μέρος του σώματος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Shell: 100% νάυλον

Μόνωση: 800 Συμπληρώστε δύναμη, ανθεκτικότητα στο νερό μόνωση χήνας κάτω

Μόνωση: Υπεύθυνη προμήθεια

Τεχνολογία:

OutDry; Ακρο:

Μεμβράνη έξω, στεγνό μέσα.



Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket. Στο ηλεκτρονικό μας σκι κατάστημα, στο snowinn έχουμε τα καλύτερα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές και με τον καλύτερο σκι εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε άλλες σκι κατηγορίες και να βρείτε τα προϊόντα της μάρκας Columbia στην καλύτερη τιμή.

Χαρακτηριστικά Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Τεχνολογία Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Βιώσιμη Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

2 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

Tavsiye Öneri

09/01/2020

Semiha KABACIK

Γεια σου γράφω από την Τουρκία ως αποτέλεσμα της έρευνάς μου σε πολλούς ιστότοπους και ιστότοπους κοινωνικής διανομής στην Τουρκία (Facebook tweter), ως αποτέλεσμα των σχολίων που διαβάσαμε γεμάτα από ανθρώπους που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους μαζί σας ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης στον ιστότοπό σας Κοίταξα τον ιστότοπό σας ως νέο μέλος του μοναδικού ιστότοπου που πραγματικά περιγράφεται ως ένα άτομο που μπορεί να χρειαστεί όλες τις μάρκες παγκοσμίως

Columbia OutDry Ex Diamond Down Insulated Jacket

100% πρωτότυπο

12/12/2019

Servet KABACIK

Dünya markalarının hepsinin bir ara da toplandığı tek ιστοσελίδα Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın για να δώσει το Ζ ε Κάνταρ bulabileceğimiz üstelik σε Uygun garantisi fiyat δει σε Orjinal ürün kalitesinin Yanin da Γκιουλέρ yüzlü ilgili personeliyle σκώληκα olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller της taht Kurmus τόπου bir Trekkinn Turkiye den alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat ..

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed