Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παπούτσια Μπλε

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι παπουτσιών για να πάτε στο βουνό

Παπούτσια ορειβασίας

Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι ειδικά υποδήματα που επινοήθηκαν για την προστασία των ποδιών και των αστραγάλων ενώ υπαίθριες δραστηριότητες όπως η πεζοπορία. Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού πεζοπορίας, καθώς η ποιότητα και η σταθερότητά τους μπορούν να περιορίσουν την ικανότητα των πεζοπόρων να περπατούν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς τραυματισμό. Συνολικά, η σταθερότητα, το μικρότερο βάρος και η αντοχή των παπουτσιών πεζοπορίας προσφέρουν την καταλληλότερη ισορροπία για τους πεζοπόρους.

Παπούτσια για τρέξιμο Trail

Τα παπούτσια για τρέξιμο με ίχνος θα προσδώσουν πολύ πιο αξιόπιστη πρόσφυση όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά. Τα παπούτσια για τρέξιμο με ίχνος έχουν μια πιο ιξώδη ένωση στη σόλα για να διατηρήσουν το κράτημά σας σε βραχώδες, ανώμαλο έδαφος και έχουν ωτίδες για να κρατήσουν το ομαλό έδαφος. Αν και προορίζονται για διαδρομές εκτός δρόμου, τα παπούτσια είναι συνήθως αξιόπιστα για φθορά όταν τρέχουν και σε δρόμο ή πεζοδρόμιο.

Αδιάβροχα παπούτσια

Ο όρος αδιάβροχα παπούτσια συνήθως αναφέρεται σε ένα προϊόν που δεν απορροφά νερό παρά την πάθηση. Τα αδιάβροχα παπούτσια είναι συνήθως κατασκευασμένα από καουτσούκ ή αδιαπέραστο συνθετικό που ρέει νερό. Παπούτσια με τα οποία αισθάνεστε βολικά περπατώντας σε ένα ποτάμι θα θεωρούνται αδιάβροχα παπούτσια.

Υφαντικά παπούτσια

Τα υφαντικά παπούτσια διατίθενται σε πολλές ποικιλίες ινών, όπως βαμβάκι, μαλλί, νάιλον, πολυεστέρας και λύκρα. Κάθε κλωστοϋφαντουργικό παπούτσι έχει τη δική του ματιά και φυσικά χαρακτηριστικά, όπως απορρόφηση νερού, ευελιξία, προστασία UV και ανθεκτικότητα στο χρώμα.

Δερμάτινα παπούτσια

Τα δερμάτινα παπούτσια αφήνουν αέρα για να κρυώσουν τα πόδια και να αποτρέψουν τη μυρωδιά τους. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των δερμάτινων υποδημάτων είναι ότι είναι μακράς διαρκείας. Αυτά τα παπούτσια είναι αδιάβροχα για να διατηρούν τα πόδια σας στεγνά και να αποφεύγουν οποιαδήποτε προφανή βλάβη στο παπούτσι.

Καουτσούκ παπούτσια

Τα παπούτσια από καουτσούκ σταματούν πτώσεις, ταξίδια και γλιστρά. Τα λαστιχένια παπούτσια μειώνουν τον κίνδυνο πτώσεων με εξειδικευμένα πέλματα που είναι αντιολισθητικά ακόμη και στις περισσότερες δοκιμές καταστάσεων. Τα καουτσούκ παπούτσια είναι αδιάβροχα και πολύ άνετα στη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε παπούτσια από καουτσούκ από Salomon , Salewa , Arcteryx , Columbia , Haglöfs .

top