Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Σανδάλια Γκρι

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι σανδάλια για εξωτερικούς χώρους

Δερμάτινα σανδάλια

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των δερμάτινων σανδάλια είναι ότι είναι μακράς διαρκείας. Τα γνήσια δερμάτινα σανδάλια μπορούν να ξεπεράσουν άλλα σανδάλια από συνθετικά υλικά. Δερμάτινα υψηλής ποιότητας παραμένουν ισχυρά για να απαιτούν συνθήκες εργασίας υποδηλώνοντας ότι τα παπούτσια θα αντέχουν πολύ περισσότερο. Γυναικεία σανδάλια από δέρμα έχουν πολλά σχέδια σήμερα. Μπορείτε να αγοράσετε γυναικεία σανδάλια από Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva , Merrell .

Σανδάλια πολυαμιδίου

Τα σανδάλια πολυαμιδίου είναι ελαφριά, εύκαμπτα, προσαρμόσιμα και διαθέτουν επαρκή χαρακτηριστικά μόνωσης εδάφους και απορροφήσεως κραδασμών. Τα πολυαμίδια σανδάλια έχουν την καλύτερη απόδοση σταθερότητας. Έχουν εξαιρετική πρόσφυση στο έδαφος και είναι κατασκευασμένα με ένα μη σημαδεύσιμο, μακράς διαρκείας υλικό που βελτιώνει την αντοχή και την ανθεκτικότητα.

Σανδάλια πολυεστέρα

Ο πολυεστέρας είναι ένα υπέροχο υλικό για σανδάλια. Θα βρείτε πολυεστέρα μέσα και έξω σε πολυεστέρα σανδάλια και ακόμη και στις βάσεις. Ο πολυεστέρας από τεχνητές ίνες είναι ελαφρύς και μεγάλης διάρκειας. Τα πολυεστέρα σανδάλια είναι ελαστικά και έχουν μια δική τους ματιά.

Σανδάλια από καουτσούκ

Τα καουτσούκ σανδάλια είναι συνήθως ρυθμιζόμενα και αδιάβροχα. Συνήθως αισθάνεστε πιο μαλακοί όταν φοράτε τα καουτσούκ σανδάλια. Τα καουτσούκ σανδάλια είναι επίσης αρκετά σταθερά και τα κάνουν να αισθάνονται βολικά για μερικούς ανθρώπους. Τα καουτσούκ σανδάλια είναι απλά και ευχάριστα υποδήματα που είναι ιδανικά για παραλίες και άλλα περιστασιακά περιβάλλοντα.

Υφάσματα σανδάλια

Τα υφάσματα σανδάλια σημαίνουν ότι το αντικείμενο είναι κατασκευασμένο από ύφασμα όπως βαμβάκι ή οποιοδήποτε άλλο vegan υλικό. Τα υφάσματα σανδάλια κατασκευασμένα με πιο διαπερατό ύφασμα είναι γνωστά ως αδιάβροχα. Αυτά τα σανδάλια αναπνέουν και είναι εύκολο να φορεθούν. Τα κλωστοϋφαντουργικά σανδάλια είναι τα καλύτερα για casual ρούχα κατά τη θερινή περίοδο.

top