Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπουφάν Ανθεκτικό στο νερό

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι μπουφάν για εξωτερικούς χώρους

Προκειμένου να επιλέξετε το σωστό μπουφάν για την επόμενη υπαίθρια περιπέτειά σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα διαφορετικά στυλ σακακιών και για το κλίμα ή τις δραστηριότητες για τις οποίες είναι πιο κατάλληλα. Ρίξτε μια ματιά?

Μπουφάν Hardshell
Τα μπουφάν Hardshell είναι απόλυτα αδιάβροχα, καθιστώντας τα ιδανικά για χειμερινούς μήνες κάμπινγκ και πεζοπορία. Arcteryx , Salomon , Salewa , Κολούμπια , και Haglöfs προσφέρουν την καλύτερη συλλογή από μπουφάν για υπαίθριες δραστηριότητες.

Μπουφάν fleece
Ένα μπουφάν από fleece είναι το πιο βασικό εξοπλισμό για ρούχα εξωτερικού χώρου, το οποίο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και ζεστό, για κάθε ήπια ημέρα, ένα μπουφάν από fleece είναι η καλύτερη επιλογή για να σας προσφέρει άνεση και ζεστασιά.

Μονωμένο μπουφάν
Τα μονωμένα μπουφάν είναι ιδανικά για κρύες συνθήκες κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Το μονωμένο μπουφάν μπορεί να φορεθεί ως εξωτερικό στρώμα και να προσφέρει μεγάλη ζεστασιά τις κρύες μέρες.

Αναπνεύσιμο μπουφάν
Ένα αναπνεύσιμο σακάκι είναι ιδανικό για εκδρομές κάμπινγκ και χειμερινές πεζοπορίες. Ένα μειονέκτημα των αναπνεύσιμων μπουφάν είναι ότι το υλικό τους απαιτεί λίγο περισσότερη συντήρηση για να παραμείνει ανθεκτικό.

Αδιάβροχο μπουφάν
Για πεζοπορία και πεζοπορία στην εξοχή, ένα αδιάβροχο μπουφάν είναι απαραίτητο για τους λάτρεις των υπαίθριων χώρων κατάλληλο για βροχερές συνθήκες.

Αντιανεμικό μπουφάν
Αυτά τα μπουφάν είναι ένα μείγμα άνεσης και ζεστασιάς από δέρας με αδιάβροχες και αδιάβροχες δυνατότητες από σακάκια. Παρόλο που αυτά τα μπουφάν δεν είναι εντελώς αδιάβροχα, ένα αντιανεμικό μπουφάν είναι ιδανικός σύντροφος για να παραμείνετε ζεστοί και στεγνοί σε ελαφριές βροχερές μέρες.



top