Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπουφάν Θερμικά

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι προστασίας μπουφάν

Όταν μιλάμε για παιδικά μπουφάν, υπάρχουν διάφοροι τύποι προστατευτικών μπουκαλιών που είναι κατάλληλοι για διαφορετικές καιρικές συνθήκες και σπορ. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Μπουφάν fleece

Τα μπουφάν Fleece είναι κατασκευασμένα από συνθετικό μαλλί από πολυεστέρα, όπως το πολικό δέρας και γενικά ελαφρύ. Τα σακάκια Fleece είναι παχιά και ζεστά και είναι ιδανικά για casual ρούχα.

Μπουφάν Hardshell

Τα μπουφάν Hardshell είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα αλπικά καθώς είναι εξαιρετικά αδιάβροχα, αντιανεμικά, αναπνεύσιμα και ανθεκτικά. Ενώ το σκι backcountry, ορειβασία, ορειβασία αλπικού και πεζοπορία, τα σακάκια hardshell είναι η εξαιρετική επιλογή που μπορεί να αντέξει τις χειρότερες χειμερινές συνθήκες. Τα μπουφάν Hardshell δεν είναι μονωμένα, επομένως πρέπει να διατηρήσετε το σώμα σας ζεστό φορώντας το βασικό στρώμα και το μεσαίο στρώμα.

Μπουφάν Softshell

Το κλασικό μπουφάν softshell διαθέτει αδιάβροχο κέλυφος και μονωτικό στρώμα. Ο σκοπός των σακακιών softshell είναι να χρησιμεύσει τόσο ως εξωτερικό όσο και ως μεσαίο στρώμα, ενώ επιτρέπει την αναπνοή αλλά λιγότερο προστασία από τον άνεμο και το κρύο. Το Softshell είναι ιδανικό για καλοκαιρινές και υπαίθριες δραστηριότητες, όπου η εφίδρωση είναι το κύριο μέλημα.

Μονωμένο μπουφάν

Τα περισσότερα μονωμένα μπουφάν είναι αναπνεύσιμα, ανθεκτικά στο νερό και πρησμένα. Ένα μονωμένο μπουφάν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας συνθετικά υλικά που σας προσφέρουν τη μέγιστη προστασία και άνεση. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face και CMP είναι οι καλύτερες μάρκες που προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία, στυλ και μεγέθη παιδικών μπουφάν.


top