Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sokken Zwart

()

Sorteren

Wat u moet weten over sokken om te wandelen

Een sok is een kledingstuk dat aan de voeten wordt gedragen en meestal de enkel of een deel van de kuit omvat. Een soort schoen of laars wordt alleen over sokken gedragen. In koude klimaten helpen sokken van katoen of wol je warmer te voelen en verkleinen ze ook de kans op bevriezing. U kunt sokken voor dames kopen bij Salewa , Adidas , Icebreaker , Karpos .

Sokken voor alle seizoenen

All Season Socks zijn robuuste werksokken die zo zijn gemaakt dat je ze in elk seizoen kunt dragen. All season sokken zijn gemaakt van zacht katoen voor ademend gemak, deze duurzame stijlen zijn ook voorzien van speciaal ontworpen ondersteuning voor rondingen, een verlengde hiel en teencoating en zijn bestand tegen de sterkste geuren.

Herfst winter sokken

Herfst winter sokken zijn gemaakt van wol, IsoWool, shearling, fleece en vergelijkbare gepolymeriseerde materialen. De reden dat deze herfst wintersokken het beste zijn om in de winter te dragen, is dat als de sokken nat worden door extreem zweet van de voet, de sokken zelf hun isolerende eigenschappen niet verliezen.

Lente zomer sokken

Lente zomersokken zijn de hoogwaardige stof die het beste kussen, ademend vermogen, vochtafvoerend en sneldrogend vermogen geeft. Uitzonderlijke stijl en flexibiliteit maken lente zomersokken geschikt voor verschillende zomeractiviteiten, inclusief dagelijks gebruik.
De lente zomersokken voor dames zijn lichtgewicht en comfortabel. Deze sokken voelen heerlijk aan aan de voeten, houden ze droog en blijven goed zitten.


top