Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sweatshirts Zwart

()

Sorteren

Welke sweatshirts heb ik nodig?

De sweatshirts zijn gemaakt van sweatshirtfleece, een dikke stof die aan de ene kant is vastgegrepen en aan de andere kant een delicaat, wollig vleugje heeft. De sweatshirts zijn bedoeld om te worden gedragen met de afgewerkte kant naar buiten en de zijkant dicht op de huid, zodat de lucht die erin wordt opgevangen de lichaamswarmte vasthoudt.
Sweatshirts voor dames worden ook wel modeartikelen genoemd. U kunt sweatshirts voor vrouwen kopen van Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Haglöfs .

Hoodies

Hoodies hebben vaak een mof die aan de voorkant is gestikt en een trekkoord om de opening van de capuchon te regelen. Hoodies voor dames zijn er in verschillende kleuren en stijlen. U kunt hoodies voor dames kopen bij Arcteryx, Salomon, Salewa, Columbia, Haglöfs .

Tips om sweatshirts en hoodies te kiezen

1. U wilt iets comfortabels om voor te zorgen en dat lijkt goed op de huid. Verwijder alle materialen die er hard of krassend uitzien. Het doel is ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt vanaf het moment dat u het kledingstuk aantrekt tot het in de was gaat.
2. Er zijn enkele tips om in gedachten te houden wanneer je de pasvorm van hoodies en sweatshirts bekijkt. De maatvoering zorgt ervoor dat uw bewegingsbereik op geen enkele manier wordt belemmerd. Als je merkt dat het je op een of andere manier lijkt te wikkelen, overweeg dan om de volgende grotere maat te zoeken of tenminste een maat met een vollere snit.
3. Overweeg bestanddelen zoals de kleur van uw ogen, haarkleur en ook huidskleur wanneer u op zoek bent naar een hoodie of sweatshirt. Dat geeft je een idee van welke kleuren het beste bij je passen.


top