Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

T-skjorter Kortermet

()

Sorter etter

Hvilke T skjorter trenger jeg for utendørs

Når det gjelder å velge t skjorter for utendørs, må du vurdere noen viktige punkter i tankene. Først og fremst må du kontrollere vekten og tettheten til stoffet. T skjorter bæres vanligvis i fotturer og utendørsaktiviteter i varmt vær, og de skal være lette og pustende.
Det mest brukte materialet for design av termisk t skjorte er polyester, bambus og rayon. Bomullsproduserte t skjorter er ikke et godt valg, da de har dårlig fuktighet.
Deretter må du fokusere på fuktighetsstyringsfunksjonen mens du velger en t skjorte til barnet ditt, da det endelige målet er å holde dem svettefrie og tørre gjennom aktivitetene.
Når det er varmt, vil barna sannsynligvis svette mer, så du trenger en t skjorte som er pustende, noe som betyr at den kan ta ut fuktigheten ute og tørke raskt.
T skjorten må tørkes raskt slik at svette og fuktighet kan fordampe raskt. En pustende t skjorte laget av polyester er et godt valg for sommeraktiviteter utendørs. Forsikre deg om at t skjortene du velger for barna dine også har antimikrobielle egenskaper for å forhindre dårlig lukt. De bør også beskytte mot UV og inkludere ventilasjonsåpninger.
Salewa , Columbia , The North Face , CMP , La Sportiva er noen av de anerkjente merkene som designer høykvalitets t skjorter for barn med fukttransporterende teknologi, pustende og lett stoff.


top