Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pikétröjor Ärmlös

()

Sortera

Vilken pikétröja behöver jag

En av de unika egenskaperna som skiljer polotröjor från andra vandringskläder är materialet som de är gjorda av. De flesta polotröjor är designade och tillverkade med bomullspiké.
Det här materialets specialitet är att det absorberar svett och får dig att känna dig torr och bekväm även under långa sommaraktiviteter utomhus. Kragen och ärmarna på polotröjorna är vanligtvis ribbade vilket ger kvinnan ett klassiskt utomhusutseende.
Pikétröjor är otroligt kända bland kvinnor som älskar utomhusäventyr och dessa skjortor är deras första val för varje dag ute.
Performance polotröjor för utomhus faller huvudsakligen i två kategorier;

Långärmad polotröja är perfekt för vintrarna för att ge värme och kan bäras som ett innerlager. Salewa , Columbia , CMP , Vaude och Trangoworld är välkända märken som erbjuder ett brett utbud av pikétröjor för kvinnor i olika färger och mönster.
• Om du är en utomhusentusiast måste du se hur brutala sanstrålarna kan bli för att distrahera dig från aktiviteten. När jackor och huvtröjor inte är lämpliga för förhållandena är det vanligt att idrottare och vandrare väljer en kortärmad polotröja för att njuta av sina aktiviteter utan att känna sig svettig och våt.


top