Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Skjortor Orange

()

Sortera

Hur man väljer en skjorta utomhus

Material

Materialet i din utomhusskjorta har stor inverkan på din prestation på spåren. När du vandrar under sommarsäsongen måste du ha långärmade skjortor som erbjuder fuktavvisande egenskaper, ordentlig ventilation och bekväm kroppstemperatur. Du kan välja avancerade syntetmaterial och lätta merinoull tyg skjortor som är kända för att vara hållbara och resultatorienterade för varma vandringsdagar.
Den utomhusskjorta du väljer måste ha följande egenskaper: andas, fuktavvisande, snabbtorkande, temperaturreglerande, antimikrobiell och lätt

Passa

Det beror på individuella preferenser hur passform de gillar att ha vandringströjor. Men för sommarvandring utomhusaktiviteter är det bra att ha lite lösa kortärmade skjortor som ger bättre ventilation. Undvik att bära för lösa vandringströjor, eftersom det kan orsaka gnuggning och skav på huden.

UV skydd

Det erbjuder en stor fördel om din vandringströja skyddar dig mot UV strålar. UPF klassificeringen av plagget visar hur mycket UV strålning det kan skydda mot. UPF klassificeringen av skjortan beror på olika faktorer som mängden stretch, material polyester, ull, bomull och skick ny eller sliten. Salewa , Columbia , Haglöfs , CMP och Vaude erbjuder sofistikerade varianter av skjortor för kvinnor .


top