Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μαγιό αντοχής

()

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα κοστούμι έλξης;

Τα μαγιό είναι εξειδικευμένα μαγιό που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την αντίσταση στο νερό, προκαλώντας τους κολυμβητές να εργαστούν σκληρότερα και να βελτιώσουν τη δύναμη και την τεχνική τους. Αυτά τα κοστούμια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ελαφρύ, χαλαρό ύφασμα με κατασκευή που μοιάζει με πλέγμα που δημιουργεί αντίσταση όταν βυθίζεται στο νερό.

Σκοπός χρήσης κοστουμιού έλξης
Τα κοστούμια Drag είναι συγκεκριμένα μαγιό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες κατά την προπόνηση. Ο πρωταρχικός ή πραγματικός σκοπός της χρήσης στολής έλξης προπόνησης είναι να βελτιώσετε την αντίθεσή σας ενώ επιπλέετε. Δεδομένου ότι η εξωτερική επίστρωση δημιουργείται από διχτυωτό υλικό και το κοστούμι έλξης είναι λίγο πιο εκτεταμένο από ένα κανονικό μαγιό, το νερό παγιδεύεται σε αυτό, καθιστώντας έτσι μεγαλύτερη έλξη και δημιουργώντας την εργασία σας πιο ομαλή ενώ κολυμπάτε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείτε αφού φορέσετε το συρόμενο κοστούμι. Οι μάρκες που προσφέρουν κοστούμι έλξης είναι Arena , Zone3 και Finis .
Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των στολών κολύμβησης :

Χτίσιμο δύναμης και αντοχής : Με την προπόνηση με στολές έλξης , οι κολυμβητές μπορούν να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Η πρόσθετη αντίσταση εμπλέκει τους μύες πιο έντονα, οδηγώντας σε αυξημένη μυϊκή ενεργοποίηση και ανάπτυξη. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή στο νερό.
Βελτίωση τεχνικής: Τα κοστούμια σύρματος μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους κολυμβητές να βελτιώσουν την τεχνική τους. Η αυξημένη αντίσταση αναγκάζει τους κολυμβητές να επικεντρωθούν στη διατήρηση της σωστής ευθυγράμμισης του σώματος, στον εξορθολογισμό των κινήσεών τους και στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών κτυπημάτων. Αυτή η έμφαση στην τεχνική μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη μηχανική και απόδοση κολύμβησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στολές έλξης χρησιμοποιούνται κυρίως για προπονητικούς σκοπούς και συνήθως δεν επιτρέπονται σε αγωνιστικά αγωνίσματα κολύμβησης. Προορίζονται να φορεθούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων για βελτίωση της απόδοσης και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κανονικά μαγιό κατά τη διάρκεια αγώνων ή επίσημων αγώνων.
Εν ολίγοις, τα κολυμβητήρια προσφέρουν αυξημένη αντίσταση στο νερό, προάγοντας την ανάπτυξη της δύναμης και της αντοχής, τη βελτίωση της τεχνικής και την πνευματική αντοχή. Αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τους κολυμβητές που θέλουν να αμφισβητήσουν τον εαυτό τους και να ανεβάσουν την προπόνησή τους στο επόμενο επίπεδο.

top