Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Munskydd Man

()

Sortera

Typer av ansiktsmasker

Ansiktsmask i tyg
En ansiktsmask av tyg för fiske är ett skyddande skydd som bärs för att förhindra spridning av andningsdroppar och partiklar. Den är designad speciellt för sportfiskare att bära under fiske för att följa hälsoriktlinjer eller personliga preferenser. Ansiktsmasken i tyg är vanligtvis gjord av ett ventilerande och lätt tyg som tillåter ett bekvämt luftflöde samtidigt som det täcker näsan och munnen.

Ansiktsmask med filter
Ansiktsmasker med filter erbjuder ett extra lager av filtrering, vilket hjälper till att fånga och blockera en högre andel skadliga luftpartiklar, inklusive damm, föroreningar och potentiellt skadliga mikroorganismer. En ansiktsmask med filter kan vara särskilt fördelaktig vid fiske i trånga miljöer. En mask med filter kan hjälpa till att minska exponeringen för obehagliga lukter, vilket ger en bekvämare och trevligare fiskeupplevelse.

Filterrör
Filterröret erbjuder önskad nivå av filtrering och passar de specifika behoven i din fiskemiljö. Filterröret är tillverkat av UV skyddande tyger som hjälper till att skydda huden från skadliga ultravioletta strålar. De kan ge ett extra lager av solskydd för ansikte, hals och öron samtidigt som de tillbringar långa timmar i solen under fisketurer.

Lager ansiktsmask
Ansiktsmasker på lager kan utformas med andningsbara och lätta material, vilket möjliggör ett bekvämt luftflöde samtidigt som de ger effektiv täckning. Leta efter masker med andningsbara tygalternativ och justerbara nästrådar för att öka komforten under fiskeaktiviteter. Du kan köpa en lager ansiktsmask från 3M , Seland , Respro , Buff och Sea to Summit .

top