Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Sneakers Sort

()

Sorter efter

Hvordan vælger man sneakers til mænd?

Platformssko til mænd: Platformssko til mænd har en hævet sål eller platform, hvilket giver brugeren ekstra højde og et moderigtigt look. Platformssko til mænd har ofte et chunky og overdimensioneret udseende.
Lave sneakers: Lave sneakerssko har et lavt snit, hvilket betyder, at åbningen omkring anklen er lavere end andre typer atletiksko. Lave sneakers er også populære for deres stilfulde designs og kan bruges sammen med en række forskellige outfits.
Du kan købe sneakers til mænd fra Vans , Globe , Jobe , Etnies og Rip Curl . At vælge de rigtige urban sneakers til mænd involverer at overveje faktorer som komfort, stil, pasform og kvalitet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge de bedste urban sneakers:

Komfort:
Overvej niveauet af dæmpning og støtte i sneakers . Se efter en velpolstret indersål og tilstrækkelig svangstøtte.
Tjek for åndbarhed for at holde dine fødder kølige, især i varmt vejr.

Passe:
Sørg for, at sneakersene passer godt til dine fødder. Dine tæer skal have lidt plads til at vrikke, og de må ikke være for stramme eller for løse. Størrelser kan variere mellem mærker, så prøv dem, hvis det er muligt.

Materiale:
Vælg sneakers lavet af kvalitetsmaterialer, der passer til din stil og formål. Fælles muligheder omfatter lærred, læder, ruskind eller syntetiske materialer. Lædersneakers er holdbare og alsidige, mens sneakers i lærred eller mesh er mere åndbare og lette.

Stil:
Overvej din personlige stil og de lejligheder, du planlægger at bære dem til. Urban sneakers kommer i forskellige stilarter, fra klassiske og minimalistiske til modige og farverige. Bestem, om du vil have low top, mid top eller high top sneakers baseret på dine præferencer og modevalg.

Alsidighed:
Se efter sneakers , der kan dresses op eller ned. Alsidige styles kan bæres med casual outfits såvel som med lidt mere formel påklædning.

top