Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Poloshirts

()

Tips til at vælge en polo til kvinder

En af de mest tilpasningsdygtige afslappede tøj til mænd og kvinder ville blive kendt som en poloshirt . I dag har enhver garderobe mindst en poloshirt. For kvinder er det blevet deres nødvendige tøj til sport eller fritid. Den kan også bæres med masser af garderobeskabe, og oftere ses den, mens den dyrker sport, strande og rundt i byen til fritidsture.
En svømmepolo til kvinder er også meget brugt, fordi den ikke kun giver et smart look, men også hjælper med at holde en hyggelig og fleksibel, mens du svømmer. Hovedsvømning . og Iq UV anses for at være de bedste mærker på markedet for poloshirts . En svømmepolo har typisk en halsudskæring med krave og korte eller lange ærmer, der ligner en klassisk poloshirt. Det er dog lavet af let, hurtigttørrende og strækbart stof, normalt en blanding af nylon og spandex eller polyester. Denne stofsammensætning sikrer, at svømmepoloen er modstandsdygtig over for klor og saltvand, samt at den tilbyder UV beskyttelse. Det primære formål med en svømmepolo til kvinder er at give dækning og solbeskyttelse under vandaktiviteter.

Hvad gør en polo shirt tiltalende?

Foredraget her vil give dig et mere detaljeret indblik i dette tøj og også hjælpe dig med at forstå nogle forskellige måder at style på med den største sofistikering.
Stof: De er normalt lavet af bomuld, men det fås også i andre stoffer. Svømmepolostof er enten blødt eller robust. Det formelle materiale er en smule tykkere, og det vil give dig et traditionelt sportslook. Det bløde stof giver et sofistikeret og moderigtigt look.
Silhuet: Hvordan poloen passer ind er ret vigtigt at vide.
Design: Den traditionelle polo kommer altid med små knapper, der strækker sig til skjortekraven. Men i øjeblikket er nye fortolkninger af poloer på vej.
Farve: De fås i en lang række forskellige farver. Du kan vælge dem efter dine personlige præferencer.

top