Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλουζάκια Λευκό

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα αστικό μπλουζάκι για άνδρες;

Η επιλογή ενός urban t shirt για άνδρες μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και κομψή διαδικασία. Η αστική μόδα συχνά περιλαμβάνει στοιχεία streetwear, οπότε θα θέλετε ένα μπλουζάκι που να ταιριάζει σε αυτήν την αισθητική. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό αστικό μπλουζάκι:

Fit : Η εφαρμογή είναι καθοριστική. Τα αστικά μπλουζάκια συχνά έχουν ελαφρώς πιο χαλαρή ή χαλαρή εφαρμογή σε σύγκριση με τα πιο κομψά μπλουζάκια . Επιλέξτε μια εφαρμογή στην οποία νιώθετε άνετα και που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κανονική, λεπτή ή υπερμεγέθη εφαρμογή.
Υλικό : Αναζητήστε μπλουζάκια κατασκευασμένα από άνετα και αναπνεύσιμα υλικά όπως βαμβάκι ή μείγματα βαμβακιού. Το βαμβάκι είναι μια δημοφιλής επιλογή για αστικά μπλουζάκια λόγω της απαλότητας και της αναπνοής του.
Σχεδιασμός και γραφικά: Τα αστικά μπλουζάκια συχνά διαθέτουν έντονα γραφικά, λογότυπα ή έργα τέχνης. Επιλέξτε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας γούστο. Τα γραφικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν λογότυπα επωνυμιών streetwear, αναφορές ποπ κουλτούρας ή καλλιτεχνικά σχέδια. Εξετάστε το χρώμα και την τοποθέτηση των γραφικών.
Χρώμα: Τα αστικά μπλουζάκια έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε κλασικά ουδέτερα όπως μαύρο, λευκό και γκρι για ευελιξία ή να επιλέξετε πιο τολμηρά χρώματα που κάνουν μια δήλωση. Σκεφτείτε την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας και πώς θα ταιριάζει το μπλουζάκι .
Λαιμόκοψη : Η λαιμόκοψη μπορεί να επηρεάσει τη συνολική εμφάνιση. Οι λαιμοί του πληρώματος είναι συνηθισμένοι, αλλά οι λαιμοί V και οι σέσουλα είναι επίσης δημοφιλείς στην αστική μόδα. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το σχήμα του σώματός σας.
Μήκος μανίκι: Τα αστικά μπλουζάκια διατίθενται σε διάφορα μανίκια, όπως κοντά μανίκια, μακριά μανίκια και μανίκια τρία τέταρτα. Επιλέξτε το μήκος του μανικιού που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και τον καιρό.
Μάρκα : Η αστική μόδα συνδέεται συχνά με συγκεκριμένες μάρκες ρούχων. Ερευνήστε και επιλέξτε επωνυμίες γνωστές για την urban και street style αισθητική τους. Μάρκες όπως η Supreme, η Off White, η Bape και η Stüssy είναι γνωστές για τα αστικά ρούχα τους.
Ποιότητα : Αναζητήστε μπλουζάκια υψηλής ποιότητας που είναι καλά κατασκευασμένα και φτιαγμένα για να διαρκούν. Τα ποιοτικά υλικά και οι ραφές μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στην αντοχή και την άνεση του t shirt.
Ευελιξία : Σκεφτείτε πόσο ευέλικτο είναι το t shirt . Τα αστικά μπλουζάκια μπορούν να ντυθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω, οπότε επιλέξτε ένα που μπορεί να ταιριάζει με διαφορετικά ρούχα και περιστάσεις.
Προσωπικό στυλ : Το προσωπικό σας στυλ θα πρέπει να καθοδηγεί την επιλογή σας. Η αστική μόδα είναι γνωστή για τον ατομικισμό και τη δημιουργικότητά της. Επιλέξτε ένα t shirt που αντηχεί στο μοναδικό σας στυλ. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι από τους Vans , Globe , Dickies , O´neill wetsuits και Jobe .

top