Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pikétröjor

()

Tips för att välja en polo för kvinnor

En av de mest anpassningsbara vardagskläderna för män och kvinnor skulle vara känd som en pikétröja . Nuförtiden har varje garderob åtminstone en pikétröja. För kvinnor har det blivit deras nödvändiga kläder för sport eller fritid. Den kan också bäras med massor av garderober och oftare ses den när du gör sport, stränder och runt staden för fritidspromenader.
En simpolo för kvinnor är också mycket använd eftersom den inte bara ger en chic look utan också hjälper till att hålla en mysig och flexibel när du simmar. Head Simning . och Iq UV anses vara de bästa varumärkena som finns på marknaden för pikétröjor . En simpolo har vanligtvis en halsringning med krage och korta eller långa ärmar, som liknar en klassisk pikétröja. Den är dock gjord av lätt, snabbtorkande och töjbart tyg, vanligtvis en blandning av nylon och spandex eller polyester. Denna tygkomposition säkerställer att simpolon är resistent mot klor och saltvatten, samt erbjuder UV skydd. Det primära syftet med en simpolo för kvinnor är att ge täckning och solskydd under vattenaktiviteter.

Vad gör en pikétröja tilltalande?

Diskursen här kommer att ge dig en mer detaljerad inblick i dessa kläder och även hjälpa dig att förstå några distinkta sätt att styla med yttersta sofistikering.
Tyg: De är vanligtvis gjorda av bomull, men det finns även i andra tyger. Simpolotyg är antingen mjukt eller robust. Det formella materialet är lite tjockare och det kommer att ge dig en traditionell sportlook. Det mjuka tyget ger en sofistikerad och moderiktig look.
Silhouette: Hur poloten passar in är ganska viktigt att veta.
Design: Den traditionella pikétröjan kommer alltid med små knappar som sträcker sig till tröjans krage. Men för närvarande är nya tolkningar av polos trendiga.
Färg: De finns i ett brett utbud av distinkta färger. Du kan välja dem enligt dina personliga önskemål.

top