Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Rash guards Vuxen

()

Sortera

Hur väljer man utslagsskydd för vattenskidåkning?

Ett utslagsskydd för vattenskidåkning är en typ av skyddskläder som vanligtvis är gjorda av lätt, stretchigt och snabbtorkande tyg. Ett rash guard kan vara ett bra plagg att ha på sig när man åker vattenskidor. En rash guard är en lätt, långärmad skjorta som vanligtvis är gjord av fuktavledande tyg. Den är designad för att skydda din hud från irritation, skav och utslag orsakade av kontakt med vatten, sol eller utrustning. Att bära utslagsskydd hjälper till att skapa en barriär mellan huden och vattnet, vilket minskar risken för att utveckla utslag eller skavsår. Du kan köpa rash guards för vattenskidåkning från Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy och Quiksilver .
Material: Leta efter utslagsskydd gjorda av högkvalitativa, snabbtorkande och hållbara material som nylon, polyester eller spandex.
Passform: Välj en storlek som ger en bekväm passform utan att hindra dina rörelser.
UV skydd: Leta efter utslagsskydd med hög UPF klassning UPF 30 eller högre för att säkerställa maximalt solskydd.
Design och funktioner: Tänk på designen och egenskaperna hos utslagsskyddet, såsom längden på ärmarna, halsstil och eventuella ytterligare funktioner som förstärkta knän eller vaddering för stötskydd.
Komfort: Leta efter utslagsskydd med flatlocksömmar eller sömlös konstruktion för att minimera skav och irritation på huden.
Stil och preferenser: Utslagsskydd finns i olika stilar, färger och mönster, så välj en som matchar din stil och dina preferenser.
Sömkonstruktion: Flatlocksömmar är att föredra för utslagsskydd då de ligger plant mot huden, vilket minskar risken för skav och irritation. Förstärkta sömmar ger plagget slitstyrka.
Ärmlängd: Utslagsskydd finns i olika ärmlängder, inklusive korta ärmar, långa ärmar och ärmlösa alternativ. Välj en ärmlängd utifrån dina personliga preferenser och den nivå av solskydd du behöver.
Halskant: Tänk på halsen på utslagsskyddet . En hög urringning ger mer solskydd för nacken, medan en V ringning eller scoop neck kan erbjuda en mer avslappnad passform.

top