Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πεζοπορία

Πεζοπορία Παιδικό κατάστημα

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Πεζοπορία για Παιδικό κατάστημα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο kidinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Πεζοπορία

Οι μάρκες της Πεζοπορία

Συμβουλές όταν κάνετε πεζοπορία με τα παιδιά σας

Σακίδια πλάτης

Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο πλάτης για παιδιά , βεβαιωθείτε ότι είναι ελαφρύ και συμπαγές. Τα παιδιά γενικά δεν μπορούν να μεταφέρουν μεγάλα, βαριά σακίδια. Για να τα γαντζώσετε, πρέπει να επιλέξετε ένα σακίδιο ανάλογα με την ηλικία και τη σωματική διάπλαση του παιδιού σας. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE , και Littlelife φτιάχνουν σακίδια πλάτης υψηλής ποιότητας.

Μπουκάλια

Για κάθε είδος υπαίθριου ταξιδιού, όπως πεζοπορία ή πεζοπορία, η παραμονή ενυδατωμένη είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ειδικά όταν κάνετε πεζοπορία με τα παιδιά σας, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας μπουκάλια νερού . Υπάρχουν πολλές κορυφαίες μάρκες που σχεδιάζουν και προσφέρουν παιδικά μπουκάλια και σακίδια ενυδάτωσης . Βεβαιωθείτε ότι τα μπουκάλια είναι ανθεκτικά, ασφαλή και καλής ποιότητας.

Μάρσιπος

Εάν το παιδί σας είναι μεταξύ 6 και 18 μηνών, σίγουρα θα χρειαστείτε πορτ μπεμπέ . Ένα πορτ μπεμπέ είναι μια εξαιρετική λύση για γονείς που κάνουν πεζοπορία με μικρά παιδιά, εξυπηρετεί τον καλύτερο σκοπό και είναι πρακτικό, άνετο και ανθεκτικό.

Ιπποσκευή

Όταν κάνετε πεζοπορία με παιδιά, θα πρέπει να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα παιδιά σας. Τα παιδιά που συνήθως τσαλακώνονται μπορεί να τραυματιστούν σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτόν τον λόγο, ένα λουρί για παιδιά, ένα λουρί για σακίδιο πλάτης ή ένα λουρί για νήπια είναι κάτι που μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας. Επιπλέον, ένα παιδικό λουρί παρέχει ασφάλεια για ένα παιδί εμποδίζοντάς το να χωριστεί από τον γονέα του ενώ περπατάει.

Υπνόσακοι

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι για περισσότερες από μία ημέρες, χρειάζεστε έναν υπνόσακο καλής ποιότητας στον οποίο μπορείτε να περάσετε τις νύχτες με τη μέγιστη άνεση με τα παιδιά σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να φέρετε ένα στρώμα ύπνου. Θα δώσει ένα άλλο επίπεδο άνεσης και προστασίας σε ακραίες καιρικές συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα για την πεζοπορία για παιδιά:

Ένα μονωτικό μαξιλάρι ύπνου είναι μια εξαιρετική λύση για να έχετε μαζί σας για να σας κρατήσει ζεστούς και άνετους. Οι τσάντες με κιμωλία είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι εξοπλισμού για υπαίθριες δραστηριότητες αναρρίχησης που κρατούν τα χέρια σας στεγνά. Τα κράνη είναι σημαντικά όταν κάνετε πεζοπορία σε περιοχές μεγάλων αποστάσεων. Σας προστατεύουν από τραυματισμούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση φακών και προβολέων.