Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Padel pallot

()

Lajittele

Kuinka valita melapallot?

Oikean melapallon valinta on ensimmäinen askel matkallasi. Padel palloa valitessasi sinun tulee valita se, joka sopii parhaiten pelaamiseen ja pelikokemukseesi, olit sitten ammattilainen tai aloittelija. Mailan muodolla on myös tärkeä rooli melapallon valinnassa.
Kuten aiemmin mainittiin, se riippuu siitä, kuinka usein pelaat ja millä tyylillä pelaat padelia, kun valitset pallon. Rento tai virkistyspeleissä voit keskittyä vain melapallon tarjoamaan pomppimisasteeseen. Satunnaisille pelaajille paineettomat pallot olisivat paras vaihtoehto. Hidas palautus saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi lyödessäsi.

Säännöllisissä harjoituksissa on kuitenkin otettava huomioon pallon kestävyys. Laatu ja kestävyysominaisuudet ovat erittäin tärkeitä, koska ne vaikuttavat suorituskykyyn radalla. Tavallisille ja ammattipelaajille painepallot ovat paras vaihtoehto. Nämä pallot tarjoavat hyvän pomppimisen ja niissä on enemmän voimaa.
Lisäksi sinun tulee myös tietää, että melapallon väärä säilyttäminen voi aiheuttaa vahinkoja. Ne voivat menettää ilmaa nopeasti, jos niitä ei säilytetä oikein. Siksi ne tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa. Voit ostaa laadukkaimpia padelpalloja padelpallolaatikon kanssa tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Black Crown , Salming ja Drop Shot .

top