Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Topptur

()

Sorter etter

Hva er de beste skiturhjelmene?

Hjelm fra Atomic Revent

Atomic Revent hjelmen leverer en sikkerhetsløsning for hodet i ett stykke. Integrert, lett avtagbar, og du kan bytte ut visirene. Denne hjelmen gir komfort og passer perfekt til hodet og øyesikkerheten rett ut av esken. Atomic Revent hjelmen kommer i et bredt spekter av størrelser og nyanser. Denne hjelmen er veldig holdbar og rimelig i pris.

Hjelm fra Atomic Savor

En Atomic Savor hjelm kombinerer fordelene ved å bruke en brille. Komfort er bekreftet, ikke bare for brukere av spesifiserte briller. I tillegg gir Atomic Savor hjelmen klare utstrekninger, på nøyaktig tidspunkt gir sikkerhet mot vind og duskregn. Denne hjelmen er utformet som en klassisk brille; linsen kan byttes på et øyeblikk ved å betjene de sammenslåtte spennene.

Dynafit Radical Hjelm

Dynafit Radical hjelmen er komfortabel og ganske ventilert. Denne hjelmen har fleksible stropper og plasserer den sammen med skumforet. Det har vært oppnåelig å lage en lett hjelm med avansert strukturell stabilitet og en avansert grad av vrakbeskyttelse.

POC Obex hjelm

POC Obex hjelmen er designet for folk som begir seg ut på fjellskråningene. In mold strukturen holder vekten på et lavere nivå for fullstendig bekvemmelighet, og den glatte skumforingen gir vrakmotstand i tilfelle en ulykke. Kanalene for luftstrøm som finnes i POC Obex hjelmen gir god ventilasjon og fôret er separerbart og kan vaskes. Du kan kjøpe turhjelmer fra Atomic , Dynafit , POC , Bca , Salewa .

top