Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fryers

()

Sorter etter

Hvordan bruke en frityrkoker?

Frityrkoker

En frityrkoker er en kjøkkenmaskin som brukes til frityrsteking. Det er en prosess for matlaging ved å senke mat i matolje ved høy temperatur. En frityrkoker lar deg tilberede mat i dype matoljer eller fett tilberedt på høy varme. De brukes til å lage sprø stekte fingre, sjømat, potetfries og annen mat raskt og effektivt. Du kan kjøpe frityrkokeren fra Philips , Orbegozo , Tristar , Princess , Taurus .

Fremgangsmåte for bruk av frityrkoker

• Det første trinnet er å helle olje i frityrkokeren. De fleste frityrkokere bruker mellom 8 og 16 boller med olje. Dette er høyere enn nok olje for de fleste oppskrifter. Du kan bruke olje etter eget valg. Ikke tilsett mer olje hvis du ikke trenger det.
• Slå på frityrkokeren og still inn temperaturen. Den mest fremtredende fordelen med en frityrkoker er at når du har fikset temperaturen, vil maskinen justere temperaturen selv. Du møter ikke forvirring med knappene eller bruker et ekstra termometer for å undersøke temperaturen.
• Frityrkokerne varmer oljen raskt i henhold til temperaturen som er bestemt. Når oljen varmes opp, vil pekerlyset slå seg av. Legg maten i et bestemt lag til beholderen for å fremme konstant matlaging og hindre at individuelle deler klamrer seg sammen.
• Dekk til maten for å holde på flekker mens maten varmes opp. Det hjelper å holde disken ren.
• Når maten er tilberedt, hever du kurven og fjerner maten.


top