Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Takit

()

Lajittele

Kuinka voin valita takin pyöräilyyn?

Ei ole olemassa yhtä tyyppistä pyöräilytakkia, joka voi kattaa kaikki sääolosuhteet. Materiaalien innovaatioiden ja muodin muotoilun yhdistelmän ansiosta takista on tullut kevyempi, mukavampi ja hengittävämpi sekä tiellä että tien ulkopuolella. Tässä on pikaopas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan pyöräilytakin tarpeidesi mukaan;

Materiaali

Eri vaihtoehtojen myötä on vaikeaa valita oikea materiaali pyöräilytakille. Nykyään monet takit on valmistettu eri materiaalien muunnelmista ja sekoituksista, kuten nailonista, polyesteristä, synteettisestä materiaalista, villasta, fleecestä ja Lycrasta. Tärkeintä on löytää paras tasapaino hengittävyyden, vedenpitävyyden ja mukavuuden välillä.

Leikkaus

Ergonomiset leikkaukset ovat biker takkitapahtumien vakioleikkauksia, joissa on eroja maantiepyörän ja kilpa ajon suorituskyvyssä. Ajatuksena on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja peitetyksi, kun taivutat ohjaustankoa. Ergonomiset, kapenevat kaulukset, muotoon sopivat hihat ja viitta selkä ovat erikoistuneita leikkauksia.

Taskut

Taskut ovat yksi pyöräilytakkien tärkeimmistä ominaisuuksista. Taskut vaihtelevat tarranauhojen läpistä avoimiin, hieman yläosassa joustaviin vetoketjuihin. Etsi vedenpitäviä taskuja, jotka sopivat älypuhelimesi, GPS: n tai muiden välttämättömien tarvikkeiden säilyttämiseen. title = " Garmin "> Garmin , Shimano , Specialized , Gore wear ja Castelli tarjoavat parhaan valikoiman takkeja pyöräilyyn .

top