Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Dainese bike

Βιώσιμη

Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

$ 101.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Η οικογένεια των προστατευτικών αντιπάλων Dainese έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη αντίσταση και προστασία και τη μοναδική ελευθερία να οδηγείτε χωρίς περιορισμούς. Οι φύλακες γόνατος Divalese Rival Pro φέρνουν την προστασία του χάλυβα στον κόσμο της ποδηλασίας βουνού. Αυτό, σε συνδυασμό με την ευελιξία και την αναπνοή της τεχνολογίας Pro Shape 2.0, εγγυάται εξαιρετική ελευθερία κινήσεων σε κάθε φάση δραστηριότητας, από τις πιο ακραίες καταβάσεις έως τις αναβάσεις και τις μετακινήσεις, ο φορέας που επωφελείται από το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας ανά πάσα στιγμή. Χωρίς να αισθάνεστε ποτέ την ανάγκη να τα χαμηλώσετε ή να τα αφαιρέσετε. Η χαλύβδινη πλάκα στο κέντρο του γόνατος, εμπνευσμένη από τα ρυθμιστικά που αναπτύχθηκε από την Dainese για τα κοστούμια Motogp Off, προσφέρει αυξημένη προστασία έναντι οποιωνδήποτε τρυπήσεων από αιχμηρά αντικείμενα όπως βράχια και ρίζες ή τυχόν επιπτώσεις υψηλής ταχύτητας, οι εξαιρετικές ιδιότητες της διαφάνειας χρήσιμες στην περίπτωση Of A Skid. Το Main Protector In Pro Shape 2.0 προσφέρει μεγάλη ευελιξία και προστασία λόγω της κατασκευής του Carbo Elastomer, εμπνευσμένο από τη γεωμετρία των βοηθητικών υλικών που βρίσκονται στη φύση. Μια ανοιχτή δομή σε όλο το 45% του συνόλου της επιφάνειας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα εξαερισμού και άνεσης σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, τα εξωτερικά προστατευτικά μπουλόνια παρέχουν επιπλέον προστασία στο γόνατο σε περίπτωση ολίσθησης.Η τοποθέτηση και η σταθερότητα κατά τη διάρκεια κάθε φάσης δραστηριότητας διασφαλίζονται από την κατασκευή, με την ενσωματωμένη ελαστική και μακρά, διάτρητη κάλτσα που εξασφαλίζει εξαιρετικό αερισμό και αναπνοή σε όλη την καλυμμένη περιοχή. Το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και αντίστασης, σε προστατευτικό που πρέπει να φοριέται ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν ανεβαίνετε.

Η προστασία του μετάλλου:
Η μεταλλική πλάκα στο κέντρο του προστατευτικού, που προέρχεται από τα ρυθμιστικά Dainese που έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματικά κοστούμια αναβάτη Motogp,, προσφέρει ανώτερη προστασία από μετωπικές επιπτώσεις και αιχμηρά αντικείμενα. Διευκολύνει επίσης την ολίσθηση σε περίπτωση πτώσης, μειώνοντας τον κίνδυνο οποιουδήποτε επικίνδυνου κυλίνδρου.

Υβριδική ασφάλεια:
Εμπνευσμένο από τις γεωμετρίες της φυσικής ακουστικής, το Pro Pro Shape 2.0 Protector ακολουθεί τις κινήσεις του γόνατος, διαχέει την ενέργεια από οποιοδήποτε σοκ και επεκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις σε περίπτωση κρούσης. Τα εξωτερικά προστατευτικά μπουλόνια προσφέρουν επιπλέον προστασία σε περίπτωση διαφάνειας. Μια υβριδική κατασκευή με ενσωματωμένες τεχνολογίες για την επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας.

45% αεριωμένη επιφάνεια:
Η δομή του προστατευτικού Pro Shape 2.0 εξασφαλίζει μέγιστη προστασία με ανοιχτή και αεριζόμενη επιφάνεια στο 45% του συνόλου της περιοχής κάλυψης. Μαζί με την κάλτσα σε ελαφρύ και ανθεκτικό ύφασμα που αναπνέει, παρέχει ιδανικό αερισμό σε κάθε φάση δραστηριότητας.

Δωρεάν για οδήγηση:
Με την υβριδική κατασκευή Pro Shape 2.0, το Rival Pro Knee Guard έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στον φορέα του να αντιμετωπίζει κάθε φάση δραστηριότητας με μέγιστη ελευθερία. Προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας, χωρίς να χρειάζεται να το χαμηλώσετε ή να το αφαιρέσετε ενώ κάνετε πετάλι, αναρρίχηση ή μεταφορά.


Προδιαγραφές:

Γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Calf Elastic Band
Extra Wide Elastic Bands με λαβές σιλικόνης

Ομολογία:
Ce En 1621.1 Lev 2

Υλικά:
(Katee Cap Pate) 100% Steel / (Protector Area) 100% Pvc / (Sock) 90% Pes + 10% Ea / 100% Pes
Jersey Hole High Breathable, Run Resistant Mesh

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:
Προστατευτικό Pro Shape 2.0
Υβριδική κατασκευή από χάλυβα καπάκι γόνατος



Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για Dainese bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων. Στο ηλεκτρονικό μας ποδήλατο κατάστημα, στο bikeinn έχουμε τα καλύτερα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές και με τον καλύτερο ποδήλατο εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε άλλες ποδήλατο κατηγορίες και να βρείτε τα προϊόντα της μάρκας Dainese bike στην καλύτερη τιμή.

Χαρακτηριστικά Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Τύπος προϊόντος

Επιγονατίδες-περικνημίδες

Ηλικία

Ενήλικας

Τεχνολογία Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Βιώσιμη Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Dainese Bike Rival Pro Προστατευτικά γονάτων

Πωλούνται ως ζευγάρια;

11/08/2022

Yumiki Yeung

Μπορώ να ξέρω αν αυτό το μαξιλαράκι γονάτων πωλείται ως ζευγάρια;

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed