Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Gobik

Βιώσιμη

Gobik Vector Gilet

$ 79.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Gobik Vector Gilet

Το GOBIK Vector Gilet Crow είναι ένα ευέλικτο και κομψό γιλέκο ανδρικής ένδυσης σχεδιασμένο για υπαίθριες δραστηριότητες και λάτρεις της ποδηλασίας. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το γιλέκο συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και κομψό σχεδιασμό.

Το Vector Gilet Crow είναι σχεδιασμένο για να παρέχει βέλτιστη μόνωση και προστασία από τα στοιχεία. Διαθέτει ένα αδιάβροχο και αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα που σας προστατεύει από τον άνεμο και τη βροχή, κρατώντας σας στεγνό και άνετο κατά τη διάρκεια των υπαίθριών σας περιπετειών. Το γιλέκο προσφέρει επίσης εξαιρετική διαπνοή, διασφαλίζοντας την κατάλληλη αερισμό για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Η ελαφριά κατασκευή του Vector Gilet Crow το καθιστά ένα τέλειο κομμάτι για layering, επιτρέποντας εύκολη ευελιξία σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα βασικό στρώμα ή ένα τζερσί, παρέχοντας ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς όταν χρειάζεται. Το γιλέκο είναι ανατομικά διαμορφωμένο, παρέχοντας μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή, χωρίς να περιορίζει την κίνησή σας.

Εξοπλισμένο με φερμουάρ πλήρους μήκους, το GOBIK Vector Gilet Crow προσφέρει προσαρμόσιμες επιλογές αερισμού. Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το γιλέκο στις πιο ζεστές μέρες ή κατά τη διάρκεια έντονων δραστηριοτήτων για να δροσιστείτε ή να το κλείσετε για να σφραγίσετε τη ζεστασιά κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού. Επιπλέον, το γιλέκο διαθέτει πολλές τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω τσέπης, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε με ασφάλεια τα απαραίτητα, όπως κλειδιά, τηλέφωνο ή τζελ ενέργειας.

Το GOBIK Vector Gilet Crow διακρίνεται για το κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Διατίθεται σε κομψό χρώμα Crow, με συνδυασμό μαύρου και αντίθετων χρωμάτων για ένα σύγχρονο look. Τα ανακλαστικά στοιχεία του γιλέκου ενισχύουν την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διασφαλίζοντας την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των βόλτων νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

Συνολικά, το GOBIK Vector Gilet Crow είναι ένα γιλέκο ανδρικής ένδυσης υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας σχεδιασμένο για να βελτιώσει τις υπαίθριες δραστηριότητές σας. Η ευέλικτη και ανθεκτική κατασκευή του, σε συνδυασμό με το κομψό σχεδιασμό του, το καθιστά το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε ντουλάπα ποδηλάτη. Μείνετε προστατευμένοι, άνετοι και στην τάση με το GOBIK Vector Gilet Crow.



Ποια είναι η γνώμη σας για την εύρεση Gobik Vector Gilet με αυτή την τιμή? Καταπληκτική σωστά? Μην περιμένετε περισσότερο και να αγοράσετε σε μας στο ποδήλατο κατάστημα, ότι έχετε ψάξει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξοπλίστε τον εαυτό σας καλά και απολαύστε τις καθημερινές δραστηριότητές σας στο μέγιστο με Gobik. Και το καλύτερο πράγμα είναι ότι έχετε την καλύτερη τιμή στην αγορά για σας Aνδρικά ρούχα αντικείμενο.

Χαρακτηριστικά Gobik Vector Gilet

Τεχνολογία Gobik Vector Gilet

Βιώσιμη Gobik Vector Gilet

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Gobik Vector Gilet

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed